teknikjobb.se

ERFAREN TEKNIKINFORMATÖR TILL COMBITECH I STOCKHOLM

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-26

Ansök nu

ERFAREN TEKNIKINFORMATÖR TILL COMBITECH I STOCKHOLM

Just nu söker vi på Combitech en erfaren teknikinformatör med placering i Stockholm. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR
Combitech är drivande i utvecklingen inom området teknikinformation och söker nu dig som är redo för nya utmaningar och som vill vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra kunders utvecklare och konstruktörer i framkanten av den senaste tekniken inom bl. a försvars-, process- och tillverkningsindustrin där en del av ditt arbete kommer vara att skapa, förvalta och hantera teknisk produktinformation, analysera behov och krav samt utveckla digitala informationslösningar.   

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika och spännande arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper och bredda din erfarenhet. Våra uppdrag är både ute hos kund och på vårt kontor i Alvik.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Du har en ingenjörsutbildning på minst högskolenivå inom exempelvis elektronik, maskin, data, eller annat relevant teknikområde samt har några års erfarenhet som teknikinformatör eller liknande. Du en lösningsorienterad och strukturerad person med en fallenhet för att organisera ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt.

I dina uppdrag bidrar du med ditt driv och engagemang, din sociala kompetens samt höga ambitionsnivå. Du har god språklig förmåga och behärskar både svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

ERFAREN TEKNIKINFORMATÖR TILL COMBITECH I STOCKHOLM

Combitech AB