teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren teknikinformatör till Combitech i Karlstad

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Erfaren teknikinformatör till Combitech i Karlstad

Vi vill bli fler som arbetar med teknikinformation i Karlstad och söker därför dig med erfarenhet inom området som vill fortsätta utvecklas i en konsultroll. Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tekniska produkter fungerar och beskriva dem för olika målgrupper så kan detta vara tjänsten för dig!Din roll som Teknikinformatör/Informationsingenjör

Vi har olika typer av uppdrag och vill därför träffa dig som är redo för nästa utmaning inom området för teknikinformation.

Arbetsuppgifterna kan innebära produktion av instruktionsböcker, reservdelskataloger eller annan teknisk information som beskriver en produkt eller ett system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska dokumentationen. Våra kunder finns främst inom industrisektorn och försvarsindustrin och vi kan därför erbjuda stabila, långsiktiga och högteknologiska uppdrag.

Vem är du?

Intresse av tekniska produkters helhet är en förutsättning för att du ska trivas i rollen. Vi tror att du har en teknisk utbildningsbakgrund från högskola eller universitet gärna med inriktning mot maskin eller elektronik, alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet inom området teknikinformation är starkt meriterande.


Har du tidigare arbetat i uppdrag inom ILS-området och försvarsindustri eller försvar är detta meriterande. Övriga meriter kan vara erfarenhet av ASD-standarder, DITA, CMS, XML, maskindirektiv, CE-märkning etc.

Oavsett tidigare erfarenhet har du en god språklig och pedagogisk förmåga och utmärkta kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill ha ett varierat arbete och som ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas. Vi tror att du är nyfiken och kreativ i ditt förhållningssätt och att du trivs i en roll där du får använda din förmåga att se möjligheter i eventuella utmaningar som kan uppstå på vägen mot ditt mål. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Combitech arbetar aktivt med mångfald och inkludering, där jämställdhet är ett av fokusområdena.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare. 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor! 

 

Dela detta jobb

Erfaren teknikinformatör till Combitech i Karlstad

Combitech AB