teknikjobb.se

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Letar du efter en ny utmaning? Vill du bli en av våra nya kollegor i ett sammansvetsat team med högt till tak? Fastighetsautomation på Midroc Electro är i ett expansivt läge och vi söker nu erfana tekniker till Borlänge.

På vår avdelning levererar vi kompletta system inom Fastighetsautomation. Vi projekterar, konstruerar och programmerar våra system. Som tekniker hos oss är du en naturlig del i vårt projektteam, där du tillsammans med projektledaren, konstruktören och programmeraren genom projektet har en öppen dialog för projektets bästa och för projektets slutförande. Vi ser det som en fördel om du känner dig hemma både i att arbeta som lagspelare och individuellt i egna projekt.

Ditt arbete som tekniker inom Fastighetsautomation består i att driftsätta de system som vi levererar, så väl som nyproduktion och anpassningar av befintliga anläggningar. Ombyggnationer av apparatskåp utbyte av styrsystem samt mindre installationer. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme-/ventilationssystemet.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från arbete inom Fastighetsautomation, med utbildning inom el eller annan teknisk utbildning samt B-körkort då resor kan förekomma. Du har ett stort intresse för teknik. Du skall kunna jobba i grupp samt individuellt. Vi är ett team där alla hjälps åt och rycker in där det behövs för att lösa kundens uppdrag. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas.

Vi ser gärna att du vill ta klivet fram för att antingen omgående bli projektledare eller på sikt avancera till att driva projekt. Du har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas.

Hos oss får du ett självständigt, varierande och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du kommer till en avdelning med stark gemenskap och närhet till de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag.

Vi har även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring, samt förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor, är en del av våra personalförmåner. På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! Sista ansökningsdag är 2021-08-15

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Erfaren tekniker/projektledare till Fastighetsautomation

Ansök nu

Dela detta jobb