teknikjobb.se

Erfaren skjutstativförare till Momentum Group Services AB

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Erfaren skjutstativförare till Momentum Group Services AB

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Eterni Sweden söker orderplockare till Momentum Group Services i Alingsås. Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten till dig! 

ARBETSUPPGIFTER
Som lagerarbetare kommer du arbeta på ett stort och fräscht lager i Alingsås med varierande arbetsuppgifter. Arbetet innebär främst godshantering, truckkörning och sortering. Du arbetar dagligen med att självständigt se till att produkterna hanteras och hamnar på rätt plats. Du arbetar mestadels enskilt men ingår i ett team på avdelningen. 

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Truckkörning

  • Sortering


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har truckkort A+B och gärna D1 behörighet. Har du erfarenhet av lagerarbete eller liknande ser vi detta som meriterande men inget krav. Det är viktigt att du är driven, trivs med att arbeta mot uppsatta mål och arbeta i högt tempo. Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral samt är noggrann, självgående, kvalitetsmedveten och flexibel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten som orderplockare är ett konsultuppdrag på heltid och med planerad start omgående. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Momentum Group Services.
Momentum Group Services i Alingsås är en ledande leverantör av industriförnödenheter och industrikomponenter samt därtill relaterade tjänster till industri- och byggsektorn i Norden. De geografiska huvudmarknaderna är Sverige, Norge och Finland.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid eventuella frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Robert Tigerberg.

robert.tigerberg@eterni.se
gbg@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Erfaren skjutstativförare till Momentum Group Services AB

Eterni Sweden AB