teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren Saneringstekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Erfaren Saneringstekniker

Nu söker vi dig med erfarenhet och kompetens inom sanering som vill vara med och bygga upp vår avdelning för saneringsuppdrag på Gotland. För rätt person med vilja och driv finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss, vi ser gärna att du som är vår nya medarbetare har en ambition att så småningom ta steget till en roll som arbetsledare eller teamleader för vårt team.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar i första hand att utföra sanering i fastigheter och av lösöre, vilket till exempel innebär städning, byggstädning, sanering efter brand- och fuktskador samt övrigt förekommande saneringstjänster. Arbete på jourtid kan bli aktuellt.

 

 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 
• Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga 
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift 
• Är mångsidig och arbetsvillig 
• Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande 
• Har B-körkort  

Tidigare erfarenhet av till exempel sanering, rengöring och/eller annan närliggande verksamhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att hitta rätt person som blir en självklar del i vårt team. Vi tror att du som är vår nya kollega har erfarenhet av, och trivs med, ett fysiskt arbete. Vidare har du en prestigelös inställning, positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Du behöver också vara stresstålig och kunna upprätthålla en hög servicenivå i alla lägen gentemot våra uppdragsgivare och skadedrabbade.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Nordmark via e-post: daniel.nordmark@ocab.se
 

Är du intresserad? 
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär. 
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. 
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid 
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. 

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan! 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.  

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Erfaren Saneringstekniker

Oleter Group AB