teknikjobb.se

I takt med ökat antal uppdrag, men också mer komplexa och intressanta, söker vi fler härliga lagspelare till vårt gäng i Helsingborg. Med din fleråriga och breda kompetens inom Väg/Gata, både med projektering och med utredning, hoppas vi att du är den som kan bidra till våra fortsatta fina projekt med våra kunder!

Vem är du?

Som den generalist du är kommer du jobba i både stora och små projekt, från stora komplexa uppdrag till mindre infrastrukturprojekt, med kommunala och statliga såväl som privata beställare. Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan att vara teknikansvarig för Väg/Gata i större multidisciplinära uppdrag till att i samråd med andra hjälpa vårt lag att fortsätta leverera hög kvalitet i stora som små projekt. Dina arbetsuppgifter kommer också vara av projekterande karaktär, varav vi ser att du är van användare av Civil3D och CAD överlag. Med din goda tekniska Väg-kunskap, god kännedom om marknaden och kundens behov ser vi gärna sökande som vill ta en roll som uppdragsledare.

Vårt team i Helsingborg

  • är en grupp i stark utveckling med stor variation i uppdrag och kunder
  • arbetar nära kunden snabbt, effektivt och med kreativitet och anpassat arbetssätt
  • arbetar med en bred projektportfölj – från tidiga utredningar till färdigt förfrågningsunderlag
  • har plats för många viljor och stor arbetsglädje
  • tror på en företagskultur där medarbetarnas engagemang och utveckling står i fokus. Varje individ ges stort utrymme för sin kompetens, med uppbackning från de andra i gruppen
  • är en grupp av skickliga och nyfikna yrkesmän och kvinnor som behöver bli fler, för att tillsammans arbeta med uppdrag och utveckling av vår verksamhet
  • arbetar huvudsakligen region­alt men får samarbeta gärna och mycket med våra kollegor på våra kontor ute i landet
  • värdesätter förutom din yrkeskompetens även dina personliga egenskaper

Det här tror vi på

Inom Atkins får du full utväxling för din kreativitet. Tillsammans kan vi utveckla konsultrollen och skapa mervärde åt våra uppdragsgivare. Och vi gör det genom att arbeta nära vår uppdragsgivare och bjuda in till nya samarbeten över avdelningsgränser och specialistområden – lokalt och globalt. Vill du bryta ny mark, hitta nya arbetsformer och utveckla kundrelationerna – ja, då är du rätt person för oss.

Det här är Atkins

Atkins är med sina 18 300 medarbetare och 300 kontor världens ledande teknikkonsultföretag. I Sverige är vi sedan några år landets snabbast växande bolag inom samhällsplanering och infrastruktur. I dag är vi mer än 235 engagerade medarbetare i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Stockholm, Göteborg, Västerås och Varberg.

Några ord ifrån din blivande chef, Johan Peetz:

”Efter färdig utbildning inom Infrastrukturteknik på 90-talet, har jag arbetat i branschen som konsult inom mark/gata/VA. Sedan 2009 har jag haft rollen som ledare för Samhällsutveckling på Atkins kontor i Helsingborg. Jag gillar och trivs med spännande projekt och trevlig kollegor. Gillar att lösa problem, samt arbeta nära min personal och få oss på ”samma tåg” som ger oss ett arbete mot gemensamt satt mål.”

Intresserad av tjänsten?

Rekryterande chef: Johan Peetz, 076-629 1520

Logo

Erfaren projektör inom väg/gata – Helsingborg

Företag Atkins AB
Ort
Utgår

2018-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb