teknikjobb.se

logga

ERFAREN PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING AUTOMATION

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-10-09

Ansök nu

ERFAREN PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING AUTOMATION

Produktionsteknik Energy Systems är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Energy Systems. Funktionen består av ett 30-tal medarbetare som arbetar med att effektivisera och utveckla produktionen. Vi förstärker nu denna organisation med en erfaren projektledare, inriktning automation, med placering i Markaryd.

ARBETSUPPGIFT:

Som Projektledare inom Produktionsteknik arbetar du med fristående projekt som syftar till att öka automationsgraden och effektiviteten i vår tillverkning. Projekten kan variera i sin inriktning och rikta sig till alla olika delar av vår produktion, från plåtbearbetning eller svetsning till montering av färdiga varmvattenberedare och värmepumpar. Man förväntas kunna leda ett antal projekt samtidigt beroende på dess storlek och komplexitet.

I din roll som projektledare samlar du individer inom produktionsteknik, underhåll, arbetsledning, kvalitet, operatörer, IT mm. och identifierar de aktiviteter som behöver genomföras för att driva projektet framåt samt leder denna grupp mot projektets mål. Framförallt fokuserar och driver du de tekniska kärnfrågor i projektet som krävs för att hitta automationslösningar, där du gärna själva får ha en dokumenterad erfarenhet.
Du sammankallar även projektens styrgrupp och lyfter fram beslutsbehov och problemställningar inför beslutsfattare som oftast består av bland annat Teknikchef samt Fabrikschefer. Vid investeringsprojekt leder du även upphandlingar gentemot leverantörer och sköter kontakten med dessa. Upphandling sker via en fastlagd modell som du först kommer genomgå internutbildning för. Du kommer ingå i ett team tillsammans med nio andra mycket duktiga och erfarna projektledare. Tjänsten utgår ifrån Markaryd men viss restid till underleverantörer eller till fabriker inom koncernen kan bli aktuellt.

 DIN BAKGRUND:

Vi tror att du har en relevant utbildning och flera års erfarenhet av att automatisera produktionsprocesser. Du har en fallenhet för att se tekniska lösningar och är ofta den i en grupp som hittar svaret på ”knäckfrågorna” kopplat till automation.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna tjänst och som person tror vi du har ett brinnande intresse för automation kombinerat med god samarbetsförmåga med andra. Du har enkelt för att kommunicera på ett rakt och tydligt sätt och har gärna en naturlig integritet. Du är ödmjuk och har respekt för andras kompetenser och synsätt. I tjänsten förväntas du kunna arbeta relativt obehindrat på engelska i kontakt med exempelvis leverantörer både muntligen och skriftligen. Viss datorvana samt körkort är ett krav. Erfarenhet av arbete i 3D-CAD är meriterande.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan senast den 9 oktober 2020. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Nils Larsson

Produktionsteknisk chef

0433-27 30 00

nils.larsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
ERFAREN PROJEKTLEDARE MED INRIKTNING AUTOMATION

NIBE AB