teknikjobb.se

ERFAREN PROJEKTLEDARE

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

ERFAREN PROJEKTLEDARE

På uppdrag av Norrvatten söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en projektledare med erfarenhet av komplexa investerings- och anläggningsprojekt. 
Vi sökerdig som brinner för komplexa tekniska installationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker? 

Vi erbjuder

Vill du arbeta i en övergripande projektledarroll med komplexa investerings- och anläggningsprojekt och påverka utvecklingen av en av våra viktigaste samhällsfunktioner?.

Norrvattens medlemskommuner växer kraftigt ochvibefinner ossdärför i ett utvecklingsskede och står inför stora nyinvesteringar och utbyggnad av vår framtida kapacitet och rening, vilket innebär många nya och komplexa projekt.

Om tjänsten

Som projektledare leder du utredningar, förstudier och investeringsprojekt avseende ledningsnät och yttre anläggningar. Du får ansvar för hela kedjan från utredning till färdig anläggning och ansvarar för att planera och leda dina projekt i dess helhet.

Arbetsuppgifterna omfattar projektledning, projektekonomi, projektadministration, avrop från befintliga ramavtal, projektrelaterade upphandlingar, upprättande av fastighetsrättsliga avtal, VA-utredningar och deltagande i åtgärdsplanearbete. Du har ett nära samarbete med medlemskommuner och för Norrvattens talan gentemot externa aktörer tekniskt, ekonomiskt och tidsmässigt i projekten. På avdelningen arbetar ett tiotal engagerade och kunniga medarbetare med planering och projektledning av ny- och ombyggnationer av ledningsnät, VA-anläggningar och vattenverk samt VA-utredningar och förstudier kring vattenförsörjningsfrågor. Avdelningen ansvarar också för Norrvattens geografiska informationssystem och karthantering

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen och har flerårig erfarenhet av att leda större och mindre projekt som omfattat ledningsnät inom VA alternativt fjärrvärme eller motsvarande erfarenheter från processindustrin. Du har goda kunskaper i projektekonomi, entreprenadjuridik och offentlig upphandling. Vi tycker att det är viktigt att du också har goda kunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. 

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Det här är rätt arbete för dig som trivs att arbeta med frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, ha en god organisationsförmåga och kunna driva dina projekt framåt. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och är initiativrik och kommunikativ i dina relationer både internt och externt. Med ett problemlösande, lyhört och positivt förhållningsätt bidrar du till utvecklingen av avdelningen.

Vi erbjuder ett arbete med en hög grad av påverkan, en god arbetsmiljö med hög trivsel och ett stort engagemang för vårt uppdrag. Vi ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med våra medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer.

Om Norrvatten

Norrvatten är ett kommunalförbund som producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till 14 medlemskommuner med stark expansion i norra Storstockholm. 600 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten garanterar ett hälsosamt dricksvatten och därmed möjliggör regionens utveckling. Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent med 55 anställda. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund.Läs mer om oss på www.norrvatten.se

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Norrvatten med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. 
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Bessing, 0736-264750. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

ERFAREN PROJEKTLEDARE

Isaksson Rekrytering & Bemanning