teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vår kund erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag med hög flexibilitet och servicenivå. Du kan komma att jobba under långa och korta projekt ute hos olika kunder.
Som Industrielektriker/PLC programmerare kommer du i huvudsak att arbeta med felsökning, reparation och förebyggande underhåll av maskinanläggningar med tillhörande PLC styrningar. Du kommer att jobba med el scheman, system, pneumatik, PLC samt frekvensstyrning. Inom rollen ingår utveckling av automation-, styr- och reglerteknik, reläschema och programmering i Siemens och övriga system.

Kvalifikationer
Du kan ta egna initiativ och ansvara för såväl utförande och resultat.
Det är ett krav att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du förväntas att med hela din kompetens, engagemang och lojalitet bidra till att verksamhetsmålen uppnås.
Som person är du nyfiken och villig att aktivt utveckla dig själv och din kompetens.

Krav
Du är förmodligen utbildad högskoleingenjör eller har liknande utbildning från Yrkeshögskolan.
Du har goda erfarenhet av PLC-programmering.
Du kan arbeta obekväm arbetstid i perioder.
Du är flexibel och har inga problem med att arbeta på olika företag, utan ser det bara som en ny och rolig utmaning.

logga

Erfaren PLC-programmerare

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb