teknikjobb.se

logga

Erfaren Montör?

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-13

Ansök nu

Erfaren Montör?

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vi har ett stort kommande behov av duktiga och erfarna montörer till flera av våra kunder som är verksamma inom olika affärsområden och olika geografiska områden. Arbetstiderna hos våra kunder är varierande, allt från dagtid till 5-skift så vi lägger stor vikt att man kan vara flexibel. Truckkort är ett krav.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk bakgrund och erfarenhet från industrin. Du som söker är en glad och positiv person med vilja och motivation att lära. Vi ser också att du är utåtriktad, driven, noggrann och serviceminded. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta nathalie.stenman@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
B-Körkort Tillgång till Bil

Kontaktperson(er)

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

11 October 2020

Dela detta jobb

logga
Erfaren Montör?

Premier Service