teknikjobb.se

Logga

Erfaren mekanikkonstruktör - Gävle

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Erfaren mekanikkonstruktör - Gävle

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder smarta lösningar inom kraftproduktion, transmission & distribution,  skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2017 var 522 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V).

Omkring 5 500 experter. 40 länder. 130 kontor.

På kontoren i Gävle och Falun finns sammantaget ca 70 kollegor och våra kunder finns främst bland de större industrierna i närområdet där vi är en väletablerad partner med historiskt långa uppdrag. Vi söker nu dig som vill komplettera vår avdelning med din kompetens

Om tjänsten
Som konsult hos Pöyry erbjuds du utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att delta i varierande uppdrag och arbeta med den senaste tekniken. Du ingår i en grupp av erfarna ingenjörer som gärna delar med sig av sina kunskaper och stöttar vid behov. Tack vare Pöyrys etablerade kundrelationer får du hos oss möjlighet att arbeta med ett brett projektutbud inom flera olika branscher

I tjänsten som ingenjör inom Mekanik är exempelvis framtagning av tekniska lösningar till maskinutrustning, prototyper, ombyggnationer, nybyggnationer, fixturer och rör/process-anläggningar en naturlig del av arbetet. Du arbetar med konstruktion och tar på egen hand fram ritningsunderlag. Beroende av uppdrag och kund kan du även vara delaktig i tillverkningsprocessen. Programvaror som används är bland andra Inventor eller liknande CAD-programvaror.

Våra uppdrag utförs antingen ute hos kund eller på något av våra kontor. Resor inom och utanför Sverige ingår som en naturlig del av tjänsten.

Din profil
Vi söker dig som är högskoleutbildad maskiningenjör med bred inriktning och minst 3 års erfarenhet från liknande tjänst.

Eftersom konsultyrket bygger mycket på kontakt- och förtroendeskapande ser vi att du som söker har ett tydligt kundfokus samt har lätt för att skapa relationer. Det ställs även stora krav på att du är ansvarstagande och ordningsam.

Då tjänsten innebär mycket kommunikation krävs det att du har goda kunskaper i så väl Svenska som Engelska, både i tal och skrift.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Martin Olofsson, avdelningschef. E-post: martin.olofsson@poyry.com, Mobil: 070-149 83 28.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken ”Please apply here” här nedan.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp

Dela detta jobb

Logga
Erfaren mekanikkonstruktör - Gävle

Pöyry