teknikjobb.se

Erfaren mekanikingenjör till Atlas Copco

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Erfaren mekanikingenjör till Atlas Copco

Har du arbetat minst två år som mekanikkonstruktör? Kanske har du hamnat i ett spår där du inte längre utmanas eller utvecklas och börjar känna att det är dags för något nytt? Atlas Copco söker nu efter dig som är mekanik konstruktör som vill jobba med ett spännande projekt. Vi tror att du har erfarenhet av konstruktion från R&D och behärskar CREO. Ansök idag!

Om tjänsten
Nu har du möjligheten att vara en del av ett spännande pilotprojekt hos attraktiva Atlas Copco. För detta projekt har en projektledare tillsammans med mekanikingenjörer samlats för att bidra, skapa ideér och komma fram till lösningar. I nuläget skapas en prototyp för ett robotverktyg och därav söker vi dig med ett stort tekniskt intresse och en problemlösande förmåga.

Tryck på play nedan för att höra mer om Atlas Copco:

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atlas Copco. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du att arbeta med elektromekanik för små konstruktioner. Arbetet bedrivs i projektform och omfattar allt från koncept till detaljkonstruktion. Det krävs även ett nära samarbete med övriga funktioner och det läggs därför stor vikt på att bygga nätverk samt ta egna initiativ. Din bakgrund och dina erfarenheter kan vara från R&D eller liknande.

Vi söker dig som

  • minst 2 års arbetslivserfarenhet av mekanik konstruktion

  • Erfarenhet i program som Creo, PDM link för Creo

  • Relevant högskoleutbildning

  • Vi söker dig som har en teknisk nyfikenhet, problemlösande och som innovativ.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående

Omfattning: Till sista december

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Stockholm, Sickla

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atlas Copcos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. 

Information om företaget
Atlas Copco is an industrial group with world-leading positions in compressors, expanders and air treatment systems, construction and mining equipment, power tools and assembly systems. With innovative products and services, Atlas Copco delivers solutions for sustainable productivity. The company was founded in 1873, is based in Stockholm, Sweden, and has a global reach spanning about 180 countries. Principal product development and manufacturing units are located in Sweden, France and Japan.

Dela detta jobb

Erfaren mekanikingenjör till Atlas Copco

Academic Work