teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren lagerarbetare till Ahlsells lager i Västberga

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Erfaren lagerarbetare till Ahlsells lager i Västberga

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare arbetat inom lager? Har du truckerfarenhet och kan arbeta självständigt? Då har vi tjänsten för dig, ansök till rollen som lagerarbetare hos Ahlsell redan idag!

Vi söker för Ahlsells räkning en erfaren lagerarbetare till Ahlsells lager i Västberga. Tillsammans med kollegor löser ni dagliga utmaningar, med uppgiften att ta emot gods från leverantörer, fylla material, plocka och packa beställningar som sedan levereras till kund. Som lagerarbetare är du övergripande ansvarig att se till så kunderna får rätt material och bästa tänkbara service.

Personprofil
Vi söker dig med flera års erfarenhet av lagerarbete. Du är stresstålig, självgående och kan prioritera rätt saker för stunden. Ahlsell är en stor säljorganisation med ett enormt utbud av produkter inom bygg, el och VVS. För att lyckas är det viktigt att du är noggrann, tar ansvar och har en förmåga att driva ditt eget arbete. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig och tycker om att ta i och hjälpa till där det behövs. Meriterande om du även har erfarenhet av butiksarbete.

KRAV:
Truckkort: A1-B4
Erfarenhet av att köra skjutstativ, ledstaplare och motviktstruck är meriterande.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Västberga

Företagspresentation
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: butikschef, butikssäljare, butikspersonal, försäljning, säljare, kundservice, service, ledare

Dela detta jobb

logo
Erfaren lagerarbetare till Ahlsells lager i Västberga

PerformIQ