teknikjobb.se

logga

Erfaren Kvalitésigenjör till Modis

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2021-06-24

Ansök nu

Erfaren Kvalitésigenjör till Modis

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö i en tjänst med teknisk höjd? Då ska du söka tjänsten som kvalitésingenjör hos oss på Modis!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. I denna roll så kommer ditt primära fokus ligga på att kvalitetssäkra produktion genom ett nära samarbete med leverantör och kunder för att göra korrigerande åtgärder på kort och lång sikt genom att ta fram handlingsplaner för olika aktiviteter. Driva igenom förbättringsprojekt baserat på kvalités- och kostnadsförbättringar, ta fram handlingsplaner för olika aktiviteter och underhålla samt uppdatera dokumentation från APQP processen. I övrigt så kommer du också att ingå i ett nära samarbete med produktion, inköp och R&D i syfte för att förbättra kvalitén i helhet för inköpt material

Vem är du som person?

Om du gillar teknik, är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! Vi tror att du har en högskole-, eller civilingenjörsutbildning inom maskin, industriell ekonomi eller produktion, alternativt relevant område. Du har en lång erfarenhet på arbetsmarknaden och är tydlig införstådd i produktion, kvalité och förbättringsprocesser. Då du kommer att jobba med många olika delar av organisationen ser vi gärna att du har en utmärkt kommunikativ förmåga och är tydlig i din kommunikation.

Du har kompetens inom:

  • Strategic sourcing

  • Supplier management

  • Project management

  • Operational purchasing

  • Procurement tools

  • Transportation and logistics

  • Quality management

  • Process management

Erfarenhet med att ha kunskaper inom kategorin Växlar, kugghjul är starkt meriterande.

I övrigt är du driven, målinriktad och strukturerad. Du har en analytisk förmåga och ett nyfiket sinne och när det kommer till detaljer så är du mycket noggrann. Svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt!

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Messiah Azimi, 073-684 70 98, Messiah.azimi@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Erfaren Kvalitésigenjör till Modis

Modis Sweden AB