teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren elkonstruktör till Rejlers

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Erfaren elkonstruktör till Rejlers

Som elkonstruktör hos oss är du en nyckelperson i processen, från specifikation till ritning och färdig lösning.

Ett givande arbete i ett team under uppbyggnad - där vi redan idag har flertalet starka kompetenser med lång erfarenhet bland annat automation och projektledning. Vi utgår från Gävles häftigaste kontor, i det nybyggda Tullhuset på Gävle strand med 360-graders vy över hela staden! 

Rejlers har siktet inställt på att bli branschens mest lärande organisation - "Home of the learning minds". Läs mer om vår lärande organisation här!

Du får David Gidlund som närmsta chef, han är en positiv och engagerad ledare som drivs av att bygga ett framgångsrikt team. Det når vi genom en gemensam vision och med ett team som består av olika personligheter!

ABOUT THE JOB

Som elkonstruktör hos oss är du en nyckelperson i processen, från specifikation till ritning och färdig lösning. Du arbetar med utredningar, utveckling, framtagning och underhåll av produkter där design, installation och verifiering ingår.

I rollen har du stora möjligheter att verkligen göra skillnad! Du kommer ha möjlighet att vara med och påverka vår verksamhet och givetvis även våra kunders.

I din roll kan dina arbetsuppgifter bland annat handla om:

  • Elkonstruktion, dokumentation för nya och befintliga anläggningar

  • Digitalisering av befintlig eldokumentation

  • Medverka vid förstudier

  • Offert och kalkylarbete

  • Projektledning

WHO ARE YOU?

Till vårt el- och automationsteam i Gävle söker vi dig med bakgrund av liknande roller inom elkonstruktion och vi tror att du har med dig ca 5-10 års erfarenhet i ryggsäcken.

Du bör ha haft någon form av arbetsledande ansvar i tidigare roll, kanske som arbetsledare eller projektledare. Det viktigaste för oss är att du på sikt vill ta en ledande roll och att du trivs med att stötta och coacha andra.

Du behärskar vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen som exempelvis AutoCAD Electrical, Elprocad och E-Plan. Du ska ha en god inblick i projektets alla faser från offert och kalkyl till godkänd maskin. Har du dessutom ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att trivas som fisken i vattnet hos oss!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande.⭐ Du gillar att arbeta i team och har inga problem med att skapa ordning, struktur och resultat i tid. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska och engelska och du har B-körkort.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Rejlers med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mats Andersson på telefonnummer: 026-66 30 22 eller via e-post: mats.andersson@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag är 23:a maj. Välkommen med din ansökan!

Plats

Gävle

KONTAKTPERSON

Mats Andersson

+46708543042

Mats.Andersson@jeffersonwells.se

SUPPORT

Om du har tekniska problem med din ansökan eller ditt konto hos Jefferson Wells, vänligen kontakta vår tekniska support:
0771-55 99 20
contactcenter@jeffersonwells.se
Vi har öppet helgfria vardagar 07:00-18:00.
Du kan också se om du hittar svaret på din fråga på d

Dela detta jobb

logo
Erfaren elkonstruktör till Rejlers

Jefferson Wells