teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

I Malmbergsgruvan produceras årligen ca 18Mton råmalm från ca 1000 meters djup med hjälp av våra kunniga medarbetare och entreprenörer. Vi lever våra värderingar ENA (Engagerad, Nytänkande och Ansvarstagande) och inom LKAB prioriteras alltid Säkerheten Först!
 

Om tjänsten

Vi söker dig som är bergarbetare och har erfarenhet av bergförstärkning. Arbetet innefattar omförstärkningsarbeten med bergbultning och nätning. Tjänsten ställer krav på din flexibilitet och kreativitet. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat under ett delegerande ledarskap där du får ta stort eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Skiftgång K2 under jord.
 

Dina kvalifikationer

Befattningen kräver B-körkort och godkända gymnasiebetyg. Erfarenhet av liknande arbete samt allmän process- och anläggningskännedom är meriterande.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Ytterligare information om tjänsten får du av Anna Johansson 0970-76160.
Välkommen med din ansökan innehållande CV, Personligt brev, Gymnasiebetyg mf, kopia av körkortet.

Erfaren bergarbetare för omförstärkningsgänget i Malmbergets gruva sökes

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb