teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren arbetsledare sökes

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-04

Ansök nu

Erfaren arbetsledare sökes

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


YILPORT STOCKHOLM NORD KOMBITERMINAL SÖKER ARBETSLEDARE

Vi söker en erfaren arbetsledare som vill vara med och utveckla vår kund Yilports kombiterminal i Rosersberg. 

Varje vecka hanterar YILPORT Stockholm Nord gods som transporteras till eller från Europa alternativt Gävle hamn, för att förse norra Stockholm med varor. Många av oss kommer dagligen i kontakt med varor som transporteras via terminalen. Juicen, möblerna, kläderna, bilarna – ja, listan kan göras milslång på innehållet i containrarna vi hanterar. Ungefär 95% av det vi använder kommer in eller skeppas ut via en hamn.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vill du arbeta i en spännande miljö och bidra operativt i det dagliga arbetet men också vara en del av den strategiska utvecklingen? Sök då till detta úppdrag hos YILPORT Stockholm Nords Kombiterminal och bli en del av att göra norra Stockholms logistik bättre!

OM UPPDRAGET
På YILPORT har man ett flexibelt tankesätt och en positiv inställning till problemlösning. Det får gärna stämma in på dig också. Vi tror att vem som helst kan bli en duktig medarbetare hos oss genom sina egenheter.

Du kommer du att vara en del av deras team med arbetsledare. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder och medarbetare, därför behöver du alltid ha ett trevligt bemötande och kunna inkorporera medarbetarens behov. Du, tillsammans med de andra arbetsledarna, är en aktiv arbetsledare som tar ansvar för driften och ser vikten i din roll för den dagliga produktionen. I tjänsten ingår mycket arbete med trafikplanering, kundsupport, frakthandlingshantering och att skapa fakturaunderlag för de olika uppdragen.

OM DIG 
Vi söker dig som har någon form av logistikutbildning, gärna inom transportbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning. Du kan planera, prioritera och fördela arbete. Du har en god administrativ förmåga och du har med fördel arbetat med ekonomisk uppföljning och har lätt att sätta dig in i nyckeltal. Du behöver ha lätt för att se helhetsbilden på arbetet eftersom du fungerar som en länk till den operativa verksamheten.

För att lyckas i rollen behöver du vara en lösningsorienterad, affärsinriktad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Det är väldigt meriterande om du har avklarad lämplighetsprövning som trafikansvarig. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Som person är du ansvarstagande, affärsintresserad och resultatfokuserad. Du finner dig väl i en miljö som karaktäriseras av högt tempo och snabba beslut där du får kombinera högt och lågt för att finna de bästa lösningarna. En förutsättning för att kunna trivas och göra ett bra jobb hos oss är att du är förändringsbenägen, samarbetsvillig, och öppen för att lära dig nya saker.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Arbetsedare till Yilport Sweden Logistics AB är initialt en inhyrning  och du kommer att ha din anställning hos oss på Eterni Sweden AB.  Tillträde snarast.
Sista ansökningsdatum är 26/1 2022. 

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor rörande detta uppdrag svarar Jenny Ryhd på via 0738-617211 mail: jenny.ryhd@eterni.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Erfaren arbetsledare sökes

Eterni Sweden AB