teknikjobb.se

Erfaren arbetsledare för byggnation av kraftledningar – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Erfaren arbetsledare för byggnation av kraftledningar – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

 

Construction Services, en enhet inom Vattenfall Services, genomför projekt och levererar helhetslösningar för byggnation av kraftledningar, ställverk och kraftstationer. Våra kunder är framförallt elnätsbolag och vattenkraftsproducenter.

 

Kom och jobba med oss, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. Vi söker en erfaren arbetsledare som kommer att arbeta med byggnation av kraftledningar i framförallt norra Sverige. Vi erbjuder en bra gemenskap och en öppen kultur där vi hjälps åt. Som arbetsledare kommer du att ha en mångsidig, ansvarsfull och viktig roll i vår framgång. Du kommer att:

>> Fokusera på större region- och stamnätsprojekt (ny- och ombyggnationer)

>> Arbeta på site under projektets genomförande och leda både egen personal och underentreprenörer.

 

Om arbetet

Som arbetsledare har du ansvar för att:

>> Arbetet utförs enligt levererade beskrivningar, ritningar och dokument

>> Föra dagbok, registrera och följa upp tilläggsarbeten

>> Kontrollplaner och provningar utförs för montagedelen

>> Vi följer korrekta arbetsmiljö,- kvalitets- och miljöplaner och agerar aktivt om det krävs förbättringar

>> Obligatoriska skyddsanordningar används och att arbetet sker i enlighet med skyddsföreskrifter.

 

I vissa fall kan du även anta rollen samordningsansvarig. Du kommer löpande att avropa material och kontraktera arbets- och maskinentreprenader samt göra inköp efter delegering. I samarbete med Vattenfall Services projektledare analyserar och följer du upp avvikelser och projektets utveckling.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med flera års erfarenhet av att arbeta som till exempel platsansvarig, platschef, arbetsledare eller ledande montör inom entreprenad-, energi- och/eller byggbranschen. Nu vill du fortsätta utvecklas i en viktig och ledande roll och arbeta tillsammans med oss för att skapa Sveriges säkraste arbetsplats. Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, samarbete, öppenhet, engagemang och stort säkerhetsfokus. Arbetet kräver bra IT-vana, goda kunskaper i svenska och engelska, B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

 

Placeringsort och ansökan

Vi arbetar med projekt i hela norra Sverige (Sundsvall och norrut). I den här tjänsten kan hemstationering vara aktuellt, men du kan även utgå från någon av Vattenfall Services etableringar i exempelvis Jokkmokk, Gällivare, Storuman, Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall eller Östersund. Ange var du bor och önskad placering i din ansökan.

Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 30 november, 2020.

 

Kontakt

För frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Erik Brandum, 070-534 56 27. Frågor om din ansökan? Kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

 

Fackliga representanter

Sven Johannesson Unionen, Jonas Blomgren SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster https://www.vattenfall.se/services/

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Location: Skellefteå

Dela detta jobb

Erfaren arbetsledare för byggnation av kraftledningar – Vattenfall Services

Vattenfall AB