teknikjobb.se

Vill du bli entreprenadsäljare i Proline - marknadsledaren inom relining i fastigheter?

Beskrivning av tjänsten
Proline Öst AB förstärker sin säljorganisation genom att rekrytera en säljare. Säljaren kommer att ingå i Proline Öst AB, med placering på kontoret i Kungens Kurva och rapporterar till VD.

Som säljare är din yttersta uppgift att identifiera och bearbeta potentiella kunder i regionen i allmänhet. Både mot entreprenörer och offentliga aktörer samt den privata fastighetsmarknaden. Din uppgift är att ta ett strategiskt grepp om marknaden genom att kartlägga marknadspotentialen i området, för att sedan bearbeta marknaden genom att sälja, projektera och genomföra uppdrag för befintliga och nya kunder. LOU upphandlingar förekommer.

Tjänsten innebär frihet under ansvar. Övernattningar och resor förekommer där förmånsbil ingår. Vi har korta beslutsvägar och ett bra driv i verksamheten.
Våra värdegrunder baseras på transparens, delaktighet och engagemang.

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning eller arbetsledande arbetsuppgifter. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från bygg-, vvs- eller fastighetsbranschen. Gärna med goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Vidare är teknisk förståelse och intresse för lösningsorienterad försäljning en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Som person är du ihärdig och har ett förtroendeingivande sätt med ett personligt engagemang. Självständighet, ansvarskänsla, laganda och ärlighet är absoluta krav från vår sida.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med liknande säljuppdrag.

Frågor/ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Anna Fernandez

Välkommen med din ansökan snarast, då vi löpande utvärderar och intervjuar och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag.

Entreprenadsäljare Stockholm och Mälardalen

Företag Proline Öst AB
Ort
Utgår

2021-08-03

Ansök nu

Dela detta jobb