teknikjobb.se

Entreprenadingenjör till spännande byggprojekt

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Entreprenadingenjör till spännande byggprojekt

Är du en entreprenadingenjör som trivs i en roll där du får ha roligt på jobbet, där varje dag inte är den andra lik och där du kan påverka din egen utveckling, då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi söker nu dig har tidigare erfarenhet från att genomfört minst en projektcykel- dvs varit med från start till mål i ett projekt och haft en arbetsledarroll eller entreprenadingörroll. Vill du dessutom jobba som entreprenadingenjör med omfattande arbetsuppgifter inom bygg- och anläggningsbranschen så fortsätt läsa! Här kommer du att vara nyckelpersonen i projektet från start till mål i tätt samarbete med projektledare, platschef och installationssamordnare. Du kommer främst att arbeta i projekt söder om stan så om det känns passande - varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds räkning en entreprenadingenjör till ett långsiktigt projekt Söder om Stockholm, till en början i Huddinge. Som Entreprenadingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projekten vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter.

Vår kund har de flesta på marknaden förekommande typer av projekt. Genom åren har de bl.a. byggt skolor, badhus, flerbostadshus, radhus, småhus, industrihallar, köpcentrum, äldreboenden, gruppboenden, tunnelbanestationer m.m. Då de har både utförande- och totalentreprenader i deras projektportfölj kommer du arbeta i såväl utförandeskeden samt projekteringsskeden nära en projekteringsledare.

Här kommer du få börja arbeta i ett pågående projekt i Huddige där din onboarding kommer varieras med introduktion, utbildning och konkreta arbetsuppgifter. För att du ska trivas i rollen behöver du vara van vid att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och trivas i en flexibel roll med mycket ansvar. Här är det viktigt att du VÅGAR fatta egna beslut och att ta arbetet framåt, även om något beslut visar sig vara fel i slutändan så har du rätt inställning för att driva ditt eget arbete.

Du erbjuds

 • Arbete i en organisation som är varken "stor" eller "liten" med mycket frihet under ansvar - och få chans att utvecklas inom det som du tycker är roligt!

 • Arbeta i en omväxlande och bred roll där du får ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter

 • Arbeta nära kund med möjlighet till eget ansvar och blir del av ett team som bygger på gemenskap, samarbete och utveckling. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med projektchef, platschef och en eller två arbetsledare,

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Självständigt driva processer från start till mål och genomföra upphandlingar av leverantörer och underentreprenörer till projekten

 • Ansvara för kvalitets- och miljöarbete i projekten

 • Följa upp projektets tidsplan och ansvara över projektekonomi, projektinköp, beställarkontrakt och KMA-arbete.

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjör-/högskoleingenjörsutbildning med inriktning samhällsbyggnad/byggteknik/maskinteknik eller dylikt

 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet som arbetsledare eller motsvarande med byggprojekt (ej anläggningsprojekt)

 • Har arbetat i rollen som entreprenadingenjör/projektingenjör i cirka ett år eller mer, det viktigaste är att du har genomfört minst en projektcykel- dvs varit med från start till mål i ett projekt och haft en arbetsledarroll eller entreprenadingör i detta projekt.

 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det

 • Har B-körkort

Som person är du

 • Självgående

 • Affärsmässig

 • Kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, långsikigt

 • Placering: I första hand kommer projekten vara placerade i Södra Stockholm (pågående projekt just nu, samt kommande som förväntas vara två år)

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Entreprenadingenjör till spännande byggprojekt

Academic Work