teknikjobb.se

Logga

Entreprenadingenjör till planering- och utvecklingsteam

Ort
Utgår

2021-03-07

Ansök nu

Entreprenadingenjör till planering- och utvecklingsteam

Vill du vara med och bidra till arbetet för världens mest hållbara stad? Med ambition att leda vattenbranschens utveckling med hållbara, innovativa och kostnadseffektiva lösningar och med en nollvision för oplanerade leveransstörningar söker vi nu en entreprenadingenjör som vill bidra till just detta.

Om oss

Ledningsnätsavdelningen ansvarar för drift och underhåll av vatten- och avloppsledningsnätet i Stockholm och Huddinge och säkerställer att rent dricksvatten når våra kunder och att avloppsvattnet avleds och hanteras. Vi arbetar även aktivt med att förnya och utveckla ledningsnätet i nära samarbete med andra funktioner inom bolaget. På enheten Rörnät är vi 55 medarbetare och vi är uppdelade i två team; Planering och utveckling samt Drift och underhåll.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Tjänsten kommer ingå i teamet Planering och utveckling där vi är 6 medarbetare plus en teamledare där du rapporterar direkt till teamledaren och har en nära dialog kring mål, utveckling och utmaningar. Du förväntas i rollen som entreprenadingenjör jobba för att säkerställa ett välfungerande ledningsnät med hög kvalitet och leveranssäkerhet genom långsiktiga och hållbara lösningar med syfte att nå nollvisionen för oplanerade leveransstörningar. Du kommer att ansvara för planering, utförande och uppföljning av det förebyggande underhållsarbetet som utförs av extern entreprenör för Trafikkontorets samt Stockholm Vatten & Avfalls räkning.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Ansvara för planering av spolning och filmning av avloppledningsnätet, skötsel av dagvattenanläggningar och skadedjurshantering.

  • Säkerställa goda relationer genom kontinuerlig dialog med externa entreprenörer.

  • Delta som sakkunnig och sammanställa skriftliga underlag vid upphandling av varor och tjänster.

  • Ansvara för kontinuerlig ekonomistyrning- och uppföljning inom sitt ansvarsområde.

  • Ta fram och bereda underlag inför enhetens ekonomiarbete i samband med budget, prognoser och flerårsbudget.

Dina erfarenheter och bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning om minst 180 hp, YH-utbildning motsvarande 400 poäng inom ett för rollen relevant område alternativt motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet inom underhålls- eller beställarverksamhet. Har du utbildning inom byggarbetsmiljösamordning (BAS U/P) och även arbetserfarenhet inom området är det meriterande. För att klara rollen behöver du ha erfarenhet av att ha jobbat som beställare av externa entreprenader samt kunskap inom ekonomistyrning och ekonomiuppföljning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektledning och förbättringsarbete. Du ska ha goda datorkunskaper där färdigheter i GIS är meriterande. Du bör också ha en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person drivs du av att leverera resultat som bidrar till att verksamhetens mål uppfylls. Du strävar ständigt efter att hitta effektiva och hållbara lösningar som leder till kontinuerlig utveckling, både för dig själv och för verksamheten. Vi ser gärna att du har en god förmåga att se samband och förbättringsmöjligheter och att du är strukturerad och lösningsorienterad. Du har erfarenhet av att planera och arbeta självständigt. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Vi söker en person som är öppen och nyfiken på att lära. Vi ser att du kommer att bidra till teamets utveckling och du trivs med att samarbeta. Dagligen behöver du våga ta ansvar och bidra till vårt ständiga förbättringsarbete.

Ansökan

Låter det här som ett spännande och intressant jobb? Skicka då in ansökan  senast 7 mars.
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Teamledare Nathalie Drambo via mejl: nathalie.drambo@svoa.se.

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vattens kundcenter 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar.
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Entreprenadingenjör till planering- och utvecklingsteam

Stockholm vatten och avfall