teknikjobb.se

Logga

Entreprenadingenjör

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-12

Ansök nu

Entreprenadingenjör

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Vi har en offensiv tillväxtstrategi och vår vision är målinriktad: Vi ska vara Sveriges ledande träindustri! För att klara det behöver vi din kompetens och ditt engagemang, nu söker vi vår nya Entreprenadingenjör som vill växa tillsammans med oss!

Derome Plusshus bygger bostäder i trä med rationell volymbyggnadsteknik för att kunna leverera moderna, kostnadseffektiva och miljövänliga boenden till byggherrar och entreprenörer i Sverige och utvalda marknader i Norden.

Som Entreprenadingenjör är du med hela processen från anbudsförfrågan till färdigt projekt. Under förfrågningsskedet arbetar du med att ta fram produktionskostnaden för bostadsprojektet. I produktionen ingår tillverkning och montage, även mark och grund kan förekomma.

Entreprenadingenjören arbetar delvis självständigt, delvis med stöd av Entreprenadchef, med administrativa uppgifter i projektets alla faser.
I tjänsten som Entreprenadingenjör kommer du bland annat att:
- Arbeta med produktionskalkyl
- Utföra kalkylsammanställningar
- Arbeta med offertframtagande byggplats gällande markarbeten, finplanering och grundarbeten.
- Granskning och upprättande av entreprenadkontrakt och beskrivningar
- ÄTA-hantering
- Upprätta förfrågningsunderlag
- Stötta i projekten med frågor, utredningar och alternativa lösningsförslag.

KVALIFIKATIONER
Arbetet består av mycket variation med utrymme för nytänkande. Är du en nyfiken och driven person som vill vara med och utveckla framtidens bostäder kommer denna tjänst att passa dig. För att lyckas i rollen tror vi att du har:
- Byggteknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivet.
- Erfarenhet/utbildning inom entreprenadkalkyl.
- Goda kunskaper i Excel.
- Kunskap om entreprenadjuridik och lagkrav.
Att arbeta som Entreprenadingenjör ställer krav personligt engagemang och affärsmässighet då du kommer att ha kontakt med kunder och leverantörer. Vidare ställer tjänsten krav på god struktur och flexibilitet då man jobbar i flera projekt samtidigt.
ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering i Anneberg utanför Kungsbacka eller Värö utanför Varberg. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Entreprenadchef Andreas Eriksson på telefonnummer 0300-67 30 36.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 12 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

Inom koncernen finns produktion av prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Entreprenadingenjör

Derome Byggvaror & Träteknik AB