teknikjobb.se

Enhetschef Verksamhetsservice

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Enhetschef Verksamhetsservice

Arbetsbeskrivning

Gillar du utveckling, att samarbeta och arbeta med service är tjänsten som enhetschef något för dig! Kretslopp och vatten söker nu en chef till vår nya enhet för verksamhetsservice.

I samband med att förvaltningen flyttar in i nya lokaler på Alelyckan påbörjas ett utvecklingsarbete att bygga upp en ny funktion för service till förvaltningen. Här ges du möjlighet att påverka och arbeta med förvaltningens interna serviceleverenaser och arbeta strategiskt med stöd gentemot våra kärnverksamheter. Enheten kommer utgöra en del av verksamhetsstödet på Kretslopp och vatten och organisatoriskt vara en enhet i kanslistaben. Enheten kommer ansvara för lokalvård, reception, catering, fastighetsskötsel, viss teknisk drift samt säkerhet och bevakning.

Som enhetschef verksamhetsservice har du ansvar för enhetens budget och arbetsmiljö och kommer leda och utveckla personal som arbetar med servicetjänster som är fastighetsanknutna eller arbetsplatsanknutna. Arbetsuppgifterna omfattar även löpande uppföljning, analys, målstyrning, långsiktig planering och utveckling av den egna enheten.

Flytten till Alelyckan innebär att vi samlar vår verksamhet för hela förvaltningen i början av 2020, där vi kommer arbeta aktivitetsbaserat.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en yrkesutbildning inom facility managment eller motsvarande utbildning inom service. För uppdraget behöver du ha ledarerfarenhet med personal, budget och verksamhetsansvar och att du är trygg i din roll som ledare. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i roller såsom enhetschef eller driftchef inom serviceverksamhet. Tjänsten är säkerhetsklassad och kandidater kommer att säkerhetskontrolleras. För tjänsten krävs också körkort B.

Vi ser att det är stor fördel om du genomgått och tillämpat kurser inom ledarskap och förändringsledning. Erfarenhet av förändringsarbete och arbete i en driftmiljö ser vi som meriterande.

I rollen som enhetschef kommer du leda och driva din verksamhet och vi ser därför att du har förmågan att överblicka ditt ansvarsområde. Vidare ser vi att du kan sätta detta i ett större sammanhang vilket leder till att du har ett helhetsperspektiv i ditt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du har ett starkt engagemang för servicefrågor och du tar initiativ och ansvar för ditt arbete. Hos oss på Kretslopp och vatten arbetar vi nära varandra och vi ser därför att du ser samarbete som en framgångsfaktor när du bedriver ditt arbete. Som chef ser vi att du är prestigelös, har intresse för människor, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. Du stöttar, utmanar och coachar dina medarbetare till att utvecklas både som individer och inom sina yrkesroller.

Låter tjänsten intressant? Sök idag!

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.
Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna.
Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Välkommen

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2019-11-24

Referensnummer
A912117

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
2020-02-03. Eller enligt överenskommelse

Kontaktpersoner
Mattias Lysell

Stabschef
Telefon: 031-368 71 67

Fackliga företrädare
Peter Årnes
Saco
Telefon: 031-368 71 97
Siw Samuelsson
Vision
Telefon: 031 - 368 27 43
E-post: siw.samuelsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Sandy Westergren
Kommunal
Telefon: 031 - 368 72 60

Dela detta jobb

Enhetschef Verksamhetsservice

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad