teknikjobb.se

Enhetschef Ledningsnät Vatten Projekt, Kretslopp och Vatten

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Enhetschef Ledningsnät Vatten Projekt, Kretslopp och Vatten

Kretslopp och vatten

Arbetsbeskrivning

Gillar du variation i arbetet, att samarbeta och hantera både planerade och händelsestyrda problem? Då är Ledningsnät något för dig! Att arbeta i en driftverksamhet är spännande och ingen dag är den andra lik. Vi äger och driftar våra egna anläggningar och ingen är bättre på att utföra detta än vi själva.

Avdelningen Ledningsnät ansvarar för distribution av dricksvatten från vattenverk till kunder och brukare samt avledning av avloppsvatten till reningsverk.
Vatten Projekt är en av två enheter som tillsammans ansvarar för drift och underhåll av dricksvattennätet. Enhetens huvudsakliga uppdrag är drift av anläggningarna i dricksvattennätet, så som tryckstegringsstationer och reservoarer, samt ansvar för driftverksamhetens perspektiv och arbeten i projekt som bedrivs i dricksvattennätet för både ledningar och anläggningar i projektets alla faser.

Enhetens drifttekniker och driftingenjörer arbetar med drift, förebyggande och avhjälpande underhåll av anläggningar respektive provisorisk vattenförsörjning samt kvalitetssäkring av nya ledningar innan de tas i bruk. Det dagliga arbetet kännetecknas även av tätt samarbete med så väl avdelningens enheter som enheter på förvaltningens Utveckling- och projektavdelning. Verksamheten omfattar hela kommunen och innebär kontakter med abonnenter, andra förvaltningar och bolag samt näringsidkare och myndigheter.

Som enhetschef har du personal-, budget- och arbetsmiljöansvar. Du kommer arbeta löpande med uppföljning, analys, målstyrning, långsiktig planering och utveckling av den egna enheten samtidigt som. Du kommer ingå i avdelningens ledningsgrupp och tillsammans med avdelningschef och enhetschefskollegor arbetar vi med att sätta mål och styra verksamheten mot dessa.

Idag utgår vi från Ringön i centrala Göteborg men verksamheten kommer att flytta till nybyggda lokaler då vi samlar vår verksamhet för hela förvaltningen vid Alelyckan under början av 2020. Där kommer vi arbeta aktivitetsbaserat så kommande året kommer vi arbeta med att se över och utveckla våra arbetssätt.

Kvalifikationer

Du är högskoleingenjör med inriktning VA eller stadsbyggnad alternativt har du motsvarande kunskap genom erfarenhet. För uppdraget behöver du ha flerårig ledarerfarenhet och att du är trygg i din roll som ledare.

Du har också minst två års erfarenhet från VA-sektorn alternativt fjärrvärme, anläggningsdrift eller ledningsnätsdrift. Vidare ser vi att du har arbetat i projekt med projektledning eller som projektdeltagare. Erfarenhet från annan driftverksamhet är meriterande liksom arbete i offentlig förvaltning. Tjänsten är säkerhetsklassad och omfattas av säkerhetskontroll. I denna tjänst krävs körkort B. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

I rollen som enhetschef kommer du leda och driva din verksamhet och vi ser därför att du har förmågan att överblicka ditt ansvarsområde. Vidare sätter du ditt ansvarsområde i ett större sammanhang vilket ger dig ett helhetsperspektiv i ditt arbete.
För att trivas i rollen har du ett starkt engagemang för VA-frågor och du tar initiativ och ansvar för ditt arbete. På Ledningsnät arbetar vi nära varandra och vi ser därför att du ser samarbete som en framgångsfaktor när du bedriver ditt arbete. Som chef hos oss är du prestigelös, flexibel och har intresse för människor. Du stöttar, utmanar och coachar dina medarbetare till att utvecklas både som individer och inom sina yrkesroller.
Låter tjänsten intressant? Sök idag!

Låter tjänsten intressant? Sök idag!


Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna.

Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Välkommen!

Övrig information

KONTAKT
Har du frågor angående rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Chefspoolen; Staffan Engberg

För frågor om verksamheten och tjänsten, kontakta Avdelningschef Ledningsnät - Fredrik Torstensson, 031-368 70 33, fredrik.torstensson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Om Kretslopp och vatten

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2020-01-19
Referensnummer
A922001

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enlig överenskommelse.

Kontaktpersoner

Staffan Engberg

Rekryteringskonsult
Telefon: 0768-154544
E-post: staffan.engberg@chefspoolen.se

Fackliga företrädare

Sandy Westergren

Kommunal
Telefon: 031 - 368 72 60
E-post: sandy.westergren@kretsloppochvatten.goteborg.se

Siw Samuelsson

Vision
Telefon: 031 - 368 27 43
E-post: siw.samuelsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Eveline Stolpe

SACO
Telefon: 031-368 72 26

Dela annonsen

Dela på Facebook

Dela detta jobb

Enhetschef Ledningsnät Vatten Projekt, Kretslopp och Vatten

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad