teknikjobb.se

logga

Enhetschef Industri och Energi

Företag Jefferson wells
Ort
Utgår

2021-02-15

Ansök nu

Enhetschef Industri och Energi

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och samhällsbyggnad, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Lysekil, Stenungssund och Avesta. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe som 2020 blev utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare.

Drivs du av att få arbeta med Affärsmannaskap, Projekt och Ledarskap så finns här en ny spännande möjlighet då vi söker en chef till enhet Industri och Energi.

Beskrivning av tjänsten
Inom Industri och Energi finns ett 10-tal projektledare som i vardagen hjälper våra kunder genomföra sina projekt. I rollen som Enhetschef ansvarar du för att leda, motivera och utveckla medarbetarna i ditt team och arbetar för att enheten har rätt kompetens, förutsättningar och sammansättning. Du bidrar med din kunskap kring marknaden för att skapa och genomföra lönsamma affärer samt bygger relationer med nuvarande kunder och följer upp leverans. Du arbetar tätt tillsammans med Affärsområdeschefen och tillsammans leder ni arbetet med att forma och utveckla starka erbjudanden inom området. I och med din erfarenhet som projektledare så kan du även vid tillfällen själv gå in i uppdrag.

Du tillhör ledningsgruppen för Affärsområde Industri och Energi Öst och bidrar i utvecklingen av företaget.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig med högskoleexamen/civilingenjörsexamen eller motsvarande relevant utbildning. Du har sedan tidigare erfarenhet från både konsult- och ledarrollen samt försäljning och har ett bra kontaktnät inom industri- och energibranschen. Du har mångårig erfarenhet som projektledare. Bakgrund inom energi-, olja-, gas-, papper/massa- eller processindustrin är ett krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska - i tal och skrift.

Vem är du
På Midroc gillar vi att jobba tillsammans och värdesätter därmed din förmåga att arbeta i lag och att skapa goda relationer, internt såväl som externt. Som ledare på Midroc drivs du av att skapa och vidareutveckla affärer med våra kunder likväl som att vara med och bidra till dina medarbetares utveckling i sin konsultroll. Du har ett starkt eget driv och lockas av möjligheten att kunna vara med att påverka hela bolagets utveckling framåt.

Vi erbjuder
Som Enhetschef inom Industri och Energi får du en ansvarsfull roll i ett privatägt bolag med aktiv ägarstruktur och en entreprenöriell miljö. Vi ser utveckling som en naturlig del i vardagen och erbjuder en egen affärsskola som ger oss olika dialog- och reflektionsverktyg, utbildningar och medarbetarskapsdagar. Alla som jobbar hos oss får en gemensam grund att stå på och möjligheter till individuell vidareutveckling.

Kontakt
Om du tycker att tjänsten som Enhetschef Industri och Energi passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Midroc Project Management med Jefferson Wells.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Anna Setterberg på anna.setterberg@jeffersonwells.se eller Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Enhetschef Industri och Energi

Jefferson wells