teknikjobb.se

logga

Engineering Project Manager

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-12-05

Ansök nu

Engineering Project Manager

Modis söker efter en erfaren och driven Engineering Operations Manager.

Som Operations Manager

Arbetet omfattar bland annat att ansvara för ledning, teknisk klarering samt koordinering av teknikfrågor rörande el- & kontrollutrustning, både när det gäller gasturbinpacken, kompressor/generator och ev. process i orderprojekten. I arbetsuppgifterna ingår även att leda och koordinera konstruktörernas arbete med anpassning av systemlösningar. Du kommer även, i frågor som rör el- och kontrollutrustning, att vara projektets ansikte utåt i kontakten med våra kunder, både interna och externa, och våra leverantörer. Då en stor del av våra kundkontakter sker hos kunden, innefattar tjänsten som PLE mellan 20 – 30 resdagar per år.

Krav: Minimum 3 års erfarenhet

Vi söker dig som:

• Är ingenjör med erfarenhet av el- eller kontrollsystemskonstruktion eller t.ex. driftsättningserfarenhet av gasturbinanläggningar.

• Vill vara delaktig i en utvecklande processorganisation och ha direkt påverkan på leveranskedjan till vår kund.

• Vill leda, koordinera och skapa projektteam med god sammanhållning.

• Är målinriktad, ansvarstagande, flexibel, har god samarbetsförmåga både inom avdelningen och inom det interna Siemens-nätverket.

• Klarar av att hantera många samtidiga frågeställningar, internt inom Siemens såväl som externt gentemot våra kunder.

• Har god social kompetens.

• Har goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift. Kunskaper i tyska betraktas som meriterande.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Dela detta jobb

logga
Engineering Project Manager

Modis Sweden AB