teknikjobb.se

Logo

ENGINEERING INCUBATOR - INLED DIN INGENJÖRSKARRIÄR REDAN UNDER STUDIERNA, Arlöv

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-08

Ansök nu

ENGINEERING INCUBATOR - INLED DIN INGENJÖRSKARRIÄR REDAN UNDER STUDIERNA, Arlöv

Vad söker vi?

För att fortsätta vår spännande och snabbt expanderande utveckling på ingenjörssidan söker vi nu flera ingenjörsstudenter för extraarbete på vår tekniska avdelning i Arlöv. Vi letar efter sistaårsstudenter som vill ta de första stegen mot en spännande och varierad roll i ett givande, högpresterande och internationellt företag inom byggbranschen.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 27 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Syftet med programmet är att lära känna och utveckla duktiga studenter som kan vara våra framtida heltidsmedarbetare, samtidigt som vi vill ge framtida ingenjörer en möjlighet att växa och lära känna Hilti och byggbranschen redan under studietiden. Du arbetar i denna roll med teknisk support mot olika kontaktytor internt och externt och bidrar såväl till den långsiktiga kundutvecklingen som den direkta försäljningen. För dig som presterar bra är vår målsättning att kunna erbjuda ett nästa steg i karriären inom programmets 12 månader. Hilti kan erbjuda spännande karriärvägar nationellt och internationellt.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015 och 2016 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig möjligheten att utvecklas utvecklas som ingenjör i ett mycket kompetent team och öppnar dörren till karriärmöjligheter i ett växande företag. Vi ger dig det du behöver för att lära och växa i din roll, inklusive inklusive nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett introduktionsprogram samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Genom ett stort teknikintresse kombinerat med en passion för att driva affärer och lösa tekniska problem får du som ingenjör möjlighet att arbeta med innovativa lösningar med hjälp av Hiltis produkter, tjänster och programvara. Givetvis tjänar du också extra pengar under ditt sista studieår, en inte helt oväsentlig del av erbjudandet.

Varför ska du söka?

Hos oss får du en omväxlande vardag med teknisk problemlösning varvat med relationsbyggande såväl internt i organisationen som externt med våra kunder i byggbranschen. Ditt team består av ingenjörer med olika bakgrunder och är ett engagerat, innovativt och högpresterande team.

Vi önskar att du:

  • Ska påbörja/går sista året av ingenjörsstudier på högskole/universitetsnivå, helst inom bygg.
  • Kan arbeta 8-12 timmar i veckan, fördelat på minst 4 timmar per tillfälle.
  • Är engagerad, strukturerad och initiativtagande.
  • Har god förmåga att förmedla ett budskap på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har passion för teknik, relationer och affärer.

Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om programmet är du välkommen att kontakta Tom Grimmhorn, Manager Engineering Competence Center, på +46 724503888.

Intresserad av att söka eller få reda på mer? Gå till careers.hilti.se.

Dela detta jobb

Logo
ENGINEERING INCUBATOR - INLED DIN INGENJÖRSKARRIÄR REDAN UNDER STUDIERNA, Arlöv

Hilti Svenska AB