teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Engineer, Cost Estimate – Sales

Företag Valmet AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Engineer, Cost Estimate – Sales

Engineer, Cost Estimate – Sales

Vår avdelning växer och vi har nu det stora nöjet att välkomna ytterligare en kollega till vårt härliga gäng på Cooking & Recausticizing Sales med placering i Karlstad.

Valmet AB i Karlstad är en komplett leverantör av utrustning och tjänster för kunder inom den globala papper och massaindustrin.

Vi erbjuder arbete i ett världsledande företag tillsammans med några av branchens mest engagerade, erfarna och kunniga medarbetare. Hos oss finner du ett stimulerande och fartfyllt arbete med stora utvecklingsmöjligheter där hållbarhet utgör en central del av Valmets affärsstrategi.

Tjänsten  - Engineer, Cost Estimate är en del av försäljningsorganisationen och har ansvaret för kostnaderna för utrustning och tjänster i våra offerter till kund. Arbetet sker i nära samarbete med säljare, tekniskt säljstöd och inköp samt andra discipliner inom företaget.

Arbetsuppgifterna i den här rollen kräver god teknisk kompetens och omfattar att ta fram försäljningskalkyler för kemisk massateknik; kokning, tvätt, och vitlutsberedning. Vi har en aktiv roll i varje försäljningsprojekt och jobbar i team. Arbetet drivs i projektform på kontoret i Karlstad men även globalt, vilket kan medföra resor.

Vi söker en medarbetare med driv och engagemang som har ett gediget intresse för teknik.
Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du har ett självständigt och drivande arbetssätt samtidigt som du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du har god kommunikativ förmåga, är analytisk, strukturerad, har förmåga att hantera många saker samtidigt och kan fatta vissa beslut trots att du inte har alla fakta.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och kompetens. Goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt är ett krav.

Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap, hållbarhet och erbjuder kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett gediget paket av personalförmåner.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan-Eric Haag, Senior Cost Estimator, 0766-39 66 55 eller Patrik Lidbäck, Manager Sales, CRTU 0707-15 47 23.

Hoppas vi har lyckats fånga ditt intresse, varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2022-11-11.

When everything works together
Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

Dela detta jobb

Engineer, Cost Estimate – Sales

Valmet AB