teknikjobb.se

Jobb beskrivning

Vill du arbeta på en arbetsplats där din kunskap tas till vara och du får möjlighet att utvecklas i en modern och fin industrimiljö med kunniga kollegor? Atlas Copco Tierpverken är inne i en tillväxtfas och behöver förstärka komponentverkstaden med fler duktiga & engagerade Maskinoperatörer för både visstid och tillsvidareanställning. På Tierpverken tillverkar vi handhållna industriverktyg, som säljs till många stora kunder runt om i hela världen. Något vi är stolta över att var tredje bil är monterad med verktyg som vi tillverkar på Atlas Copco i Tierp. På komponentverkstaden tillverkas nyckeldetaljer som ingår i våra verktyg. Som Maskinoperatör hos oss finns det alltid möjlighet till utveckling då vi inom komponentverkstaden har en stor variation vad gäller både utrustning och arbetsinnehåll. Du får ett stort ansvar i produktionsprocessen från programmering, tillverkning till kvalitetskontroll av dina komponenter som sedan skickas vidare till monteringen för att sättas ihop till verktyg i världsklass. Produktionen sker ofta i relativt korta serier. Vi är stolta över vårt Leanarbete på Tierpverken och räknar med att du vill bidra med intresse, driv och idéer till arbetet med ständiga förbättringar. I pågående Leanarbete arbetar vi med att flödesinrikta verkstaden för att sänka ledtider och bättre uppfylla kundens önskemål.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper, har du också utbildning inom CNC-bearbetning är det starkt meriterande. Vi ser gärna att du har jobbat i en industriell verksamhet med CNC-maskiner, en stor fördel är om du har programmerat. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav. I komponentverkstaden arbetar vi skift så körkort och tillgång till bil är en fördel om du inte bor i närområdet.

Din personliga profil

Vi tror att du som söker är en lagspelare med stort engagemang och tekniskt intresse. Du trivs att arbeta i team, har lätt för att kommunicera och är samtidigt bekväm med att ta eget ansvar för kvalitet, effektivitet och leveranser till kund. För oss är det viktigt att du är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt, eftersom vi jobbar med små komponenter med snäva toleranser.

Hur du ansöker

Om du är intresserad, sök jobbet! Vi använder ett externt rekryteringsverktyg Teamtailor. Vänligen kopiera och följ länken, https://atlascopcoindustrialtechnique.teamtailor.com/jobs/166552-engagerade-maskinoperatorer

Företagspresentation

Atlas Copcos affärsområde Industriteknik erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och tjänster genom ett globalt nätverk. Affärsområdet bedriver utveckling för hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och flygindustrierna, industriell tillverkning och underhåll samt inom fordonsservice. De viktigaste enheterna för produktutveckling och tillverkning ligger i Sverige, Frankrike och Japan.
 

Recruiting manager: Camilla Berglund
Phone: +4629322100
Email: camilla.berglund@se.atlascopco.com

Engagerade Maskinoperatörer

Ansök nu

Dela detta jobb