teknikjobb.se

Logo

Engagerad Receptionist till Byggnadstekniska Byrån Sverige AB

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Engagerad Receptionist till Byggnadstekniska Byrån Sverige AB

Är du en driven doer som trivs med att se till att allt på kontoret flyter på? Strukturerar du ditt arbete och gillar att göra det lilla extra?

Arbetsbeskrivning
Byggnadstekniska Byrån söker nu en erfaren Receptionist som kommer att agera spindeln i nätet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för receptionen, växeln och ta emot besökare. Du kommer att fixa och hålla ordning på kontoret, hantera inköp och ha kontakt med externa leverantörer. Arbetsuppgifterna är varierade inom både kontor, IT och telefoni och du bör därför trivas med att arbeta såväl högt som lågt.

Exempel på övriga arbetsuppgifter;
Administration- vara behjälplig för chefer, administrativ personal med diverse administrativa uppgifter såsom; hotell &resebokning, enklare kundfakturering och projektregistrering, assistera vid bokning av events, uppdateringar på intranätet, felanmälningar, passerkort, boka fotograf, projektregistrering och posthantering.
Hantera prioriteringar och överlåtelser.
Telefoni- portera telefonnummer, abonnemangs-frågor, inköp telefoner m.m.
Inköp av kontorsmaterial, kontorsmöbler, fikabröd, beställning av fruktkorg, Mathem mm.
Servera/ställa i ordning inför fikaraster och möten mm.
Upprätthålla ordning i lokaler, förråd, vattna blommor.IT- beställa datorer och tillbehör, administration kring domänkonton.
I viss mån installation av datorer. Felanmälan till IT-support,
Ansvarig kontaktperson för städfirma, fönsterputs m.fl.

Vem är du?
Du har 5–6 års arbetserfarenhet av kontorsadministration och vet vad som krävs för att sköta en reception och andra delar av kontoret på alla nivåer. Du brinner för just administration och trivs med att strukturera, koordinera och planera. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, vidare har du goda kunskaper i Microsoft.

Som person söker vi dig som brinner för att ge bra service, ser vad som behöver göras och ligger steget före. Du hugger i där det behövs och tycker om att ge det där lilla extra. Vidare är ansvarsfull, flexibel, noggrann och seriös i det tar dig för. Slutligen har du en härlig inställning, är prestigelös, kommunikativ och skinn på näsan med en touch av ödmjukhet.

Du erbjuds
En varierad roll inom ett mycket spännande, väletablerat bolag med en social stämning och härliga kollegor. Kontoret är beläget i fina lokaler med fantastisk utsikt i Stockholms city. I denna rekrytering samarbetar Byggnadstekniska Byrån med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
BTB är ett expansivt företag, konsulterande inom byggsektorn. Vi är idag drygt 140 medarbetare.

Ni finner oss i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Jönköping.

Vi har bred erfarenhet inom olika projektområden så väl nybyggnad som om- och tillbyggnad. Våra projekt omfattar alla skeden inom husbyggnadsområdet med inriktning på byggnadskonstruktion, stomprojektering, byggteknik, grundläggning samt geoteknik.

Vi värderar våra medarbetare och deras kompetens högt. Vi satsar fortlöpande på utveckling och kvalitet- att kontinuerligt hitta förbättringsområden samt ta del av de senaste programvarorna inom byggteknik och geoteknik. Vi vill att varje medarbetare ska känna delaktighet och vilja vara med och driva företaget framåt.

Dela detta jobb

Logo
Engagerad Receptionist till Byggnadstekniska Byrån Sverige AB

Jurek Bemanning