teknikjobb.se

Trivs du i en roll där du alltid har något att göra? Har du god fysik och gillar att jobba med kroppen? Är du självgående men en lagspelare? Stämmer detta in på dig så ta chansen och sök!
 

Rollen
I rollen som produktionsmedarbetare har man möjlighet att utvecklas och arbeta inom alla produktionens olika avdelningar. Det innebär arbetsuppgifter som:
- Hantering av kött i produktionen
- Mottagning av gods, det vill säga mellan lastbil och frys
- Packning av produkter
- Möjlighet att efterhand utvecklas och successivt lära sig produktionens alla delar
- Assistera och underlätta för kollegor i deras arbete
Tjänsten som produktionsmedarbetare är på heltid och innebär arbete i 2-skift, där det ena passet är 04-12 och det andra 12-20.

 

Du erbjuds
Det här är en arbetsplats med högt i tak och känslan av ett familjeägt företag genomsyras i hela byggnaden. Öresundschark är måna om att hålla sig i framkant vad gäller teknik och maskiner, därav erbjuds en gedigen upplärning.
 

Din profil
För att passa i rollen som produktionsmedarbetare ska du vara fysiskt stark och inte vara rädd för att hugga i där det behövs. Krav för tjänsten är flytande i det svenska språket, i både tal och skrift. Du ska även ha god IT-vana och ha lätt för att lära nya system och maskiner. Truckkort A+B är meriterande, likaså bakgrund och kunskap inom livsmedel. Vi tror vidare att du trivs med ett fysiskt och monotont arbete.
Vi ser att du som person ska vara lyhörd, noggrann och hålla hög kvalitet i ditt arbete. Du gillar att ha mycket att göra samt lägger stort engagemang i företaget och din egen utveckling.

 

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70.

Logga

ENGAGERAD PRODUKTIONSMEDARBETARE TILL FAMILJEFÖRETAGET ÖRESUNDSCHARK!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb