teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker en engagerad Produktionschef för kulsinterverket Svappavaara Förädling. Hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap.

Som Produktionschef har du ansvar för personalfrågor, arbetsmiljö, ekonomistyrning och uppföljning. En viktig del av arbetet är att utveckla och driva verksamheten framåt med fokus på ständiga förbättringar. Du kommer arbeta i team med ytterligare en produktionschef samt produktionsledare på skiftgång vilket kräver god kommunikation och samarbetsförmåga. Ditt ansvar blir att tillsammans med produktionsledare leda en grupp på ca 30 medarbetare för att nå uppsatta mål.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att utveckla människor och trivs med att samarbeta. Du visar engagemang genom att vara initiativrik och är van vid att ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens med ett intresse för industri och teknik. Du har tidigare erfarenhet av chefskap eller att leda andra. Ledarskapsutbildning samt kunskap om LKAB:s malmförädlingsprocesser ser vi gärna att du har men är inget måste.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Dagtid med stationeringsort Svappavaara.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 27 oktober 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Sektionschef Carina Persson 0980-718 86. Rekrytering kommer att ske löpande.

Engagerad Produktionschef Svappavaara Förädling

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb