teknikjobb.se

Vill du följa med på resan mot att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna?

I uppdragen som energiteknisk fastighetsförvaltare hos oss kommer du att ansvara för ekonomi och teknik i energitjänstavtal. Du kommer att ta fram förbättringsförslag och åtgärder som syftar till optimering av underhållsinsatser, förbättrad funktionalitet på tekniska installationer och säker energiförsörjning. I arbetsuppgifterna ingår även uppföljning, rapportering och merförsäljning till befintliga kunder. Du erbjuds ett socialt och varierande arbete med både interna och externa kontaktytor.

I rollen som energiteknisk fastighetsförvaltare ansvarar du för tekniska installationer i byggnader med syfte att optimera driftskostnader, miljöbelastning och inomhusklimat. I ditt arbete kommer du därför även att ägna dig åt felsökning och analys av driftstörningar. Vid mindre ombyggnadsprojekt kommer du att agerar som projektledare och ansvarar då för att beställa och leda konsulter och entreprenörer. Vid underhållsarbete ansvarar du tillsammans med våra tekniker för utförandet.

 Vad du kan

Vi söker dig med ett affärsinriktat arbetssätt som har lätt för att samtala med kunder. Du trivs med att ha flera kontaktytor, är serviceinriktad och social, arbetar självständigt och har en god förmåga att ta egna initiativ. Vi tror även att du har ett engagemang och intresse för energi- och miljöfrågor. Arbetet förutsätter även god samarbetsförmåga med bl.a. drifttekniker för att nå bästa resultat av vår ambition i avtalen. Genom att vara intresserad av och ha förståelse för de du arbetar med bidrar du till ett respektfullt och inkluderande arbetsklimat.

För att kunna ta dig an rollen har du i grunden en utbildning som högskoleingenjör (180 hp) med inriktning mot fastighetsförvaltning, fastighetsdrift eller energi, alternativt har du erfarenhet/utbildning som bedöms som likvärdig. Du som söker har tidigare erfarenhet av förvaltning från en större fastighetsägare eller från ett förvaltningsföretag. Du har arbetat med frågor kring energioptimering, inneklimat, värme, ventilation, kyla samt styr och övervakning.  Vidare har du mycket god IT-vana och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystem inom fastighetsförvaltning.

Eftersom koncernspråket, alla lagtexter och standarder samt vår dokumentation är på svenska behöver du kunna hantera svenska språket väl, i både tal och skrift.

Göteborg Energi arbetar hållbart i alla led och använder därför främst kollektivtrafik eller cykel när vi reser. För den här tjänsten är det dock inte alltid möjligt, därför behöver du ha körkort (B) och körvana.

Vilket team blir du en del av?

Denna tjänst är en tillsvidaretjänst och är placerad på enheten Distribution Drift och Underhåll Energitjänster. Enhetens uppdrag är att utföra energitjänster som erbjuds inom Göteborg Energis produktutbud och svarar i huvudsak för energiteknisk fastighetsförvaltning av energitjänstavtal och förvaltning av laddstationer. Enheten ansvarar även för att drift och underhåll utförs och för energieffektivisering och energibesparing hos våra slutkunder. Din chef blir Mats Andersson.

- Som ledare vill jag bidra till en kultur där alla är inkluderande, lösningsorienterade, professionella, modiga och handlingskraftiga. För mig är det viktigt att ha god insikt gällande de utmaningar och möjligheter som varje medarbetare står inför i sin arbetssituation. På enheten har vi ett vänskapligt klimat där vi har roligt på jobbet och där alla medarbetare alltid står beredda att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Vill du veta mer om Mats är du välkommen att läsa mer i hans profil på LinkedIn.

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2020-06-07

Kontaktpersoner
Mats Andersson
tfn: +46 31625953

SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Energiteknisk fastighetsförvaltare

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb