teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Energistrateg

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Energistrateg

G&K Blanks Fastigheter AB är ett fastighetsbolag i Julakoncernen. Vi är det lilla företaget med de stora resurserna. Vi har en flexibel och kundnära organisation med god kompetens och nära till beslut. G&K Blanks fastigheter AB har utvecklats mot en generell inriktning inom i huvudsak handel/kontors - fastigheter.

Som Energistrateg arbetar du huvudsakligen med långsiktigt strategiskt energiarbete med stort fokus på hållbarhet och utveckling i vårt fastighetsbestånd.

Det här gör man som Energistrateg

Som strateg arbetar du med den löpande tekniska förvaltningen i koncernens hel- och delägda fastigheter/lokaler och verkar för att upprätthålla funktionen i de tekniska systemen samt ansvarar för fastighetsnära IT, vilket innebär att strategiskt systemförvalta tekniska lösningar inom fastighetsbeståndet. Detta innefattar att du har branscherfarenhet inom VVS/Energi/Styr. Du är kontaktperson mot våra interna verksamheter, byggprojekt och uthyrning, analys och uppföljning av fastigheternas energistatistik samt budgetering och prognosarbete för drift är också en del av dina arbetsuppgifter. Hos oss har du goda påverkansmöjligheter och en hög frihetsgrad med möjlighet att vara kreativ och hitta nya tekniska lösningar. Utöver detta kommer du även att agera kontaktperson samt ansvara för bolagets energifrågor.

Arbetet bedrivs under stort eget ansvar och kräver egna initiativ. Du rapporterar till VD.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Personen vi söker har några års branscherfarenhet inom Energi/Styr eller motsvarande roll. Du har högskoleutbildning eller motsvarande. Vi står för utveckling och ser gärna kunskap och intresse i ny teknik för drift och förvaltning.

Det här är du som person

Affärsmässighet, ett utpräglat servicetänkande med kunden i centrum är viktigt för att få framgång i befattningen. Personliga egenskaper som värderas högt är engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och god kommunikativ förmåga.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpnade. Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Carlberg CEO via johan.carlberg@jula.se 

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 2022-01-31

Dela detta jobb

Energistrateg

Jula AB