teknikjobb.se

Energikonsult

Ansök nu

Energikonsult

Energikonsult med fokus på affärsnytta och passion för teknik

Har du tröttnat på att vara Chef och vill jobba mer med teknik och mer med direkt kundnytta?

Är du Talangen som inte fått blomma ut och önskar ett ansvar som du förtjänar?

Är du urless på internmöten och onödig administration?

Vill du jobba med kunder som uppskattar det du gör istället för att försvara vad andra har gjort?

ENGI SÖKER

ENGI söker dig som är erkänt duktig inom energieffektivisering och vill förändra din tillvaro. Du skall vara driven av affären kring energifrågan i såväl det stora som det lilla projektet.

Du skall kunna driva egna projekt självständigt och med fullt kundansvar.

Dina profil kännetecknas av mycket hög teknisk kompetens inom fastighetsrelaterad teknik med huvudfokus på energibärande system så som värme, kyla, ventilation och dess styrande komponenter. Vi lägger stor vikt vid att kompetensen är såväl praktisk som teoretisk.

ENGI ser gärna att du har en högre utbildning som bas, men högst av allt värdesätts den faktiska kunskapen. Du kan ha en bakgrund inom såväl entreprenörs-, som konsultledet. Erfarenhet från båda är direkt meriterande.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter att du är entreprenöriell med ett utvecklat affärssinne, initiativrik, självgående och lösningsorienterad.

Arbetsuppgifter

På ENGI kommer du i huvudsak att arbeta med installationstekniska problemlösningar samt energi- och klimatutredningar. Ditt arbete blir att fastställa den byggnadsfysiska och tekniska statusen, identifiera brister och effektiviseringsåtgärder samt klargöra beslutsunderlag i kunders fastigheter.

Arbetet omfattar hela resan från identifiering av åtgärder till såväl det fysiska genomförandet.

OM ENGI

ENGI är ett ungt företag med en senior kunskapsprofil.

Arbetsmiljön kännetecknas av en mycket hög entreprenörsanda och drivna individer. ENGI förespråkar nytänkande och fria arbetstider.

ANSÖKAN 

Vi samarbetar med Isaksson Rekrytering & Bemanning i denna process och intervjuar kandidater löpande.

Vi räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare hos Isaksson Rekrytering i Stockholm, Jonas Bessing med telefonnummer 0736-26 47 50.

Dela detta jobb

Energikonsult

Isaksson Rekrytering & Bemanning