teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Energiingenjör till Caverion - Södertälje

Ort
Utgår

2022-09-09

Ansök nu

Energiingenjör till Caverion - Södertälje

Hur vi mår och vad vi åstadkommer, både hemma och på våra arbetsplatser, påverkas av hur väl vi lyckas utforma våra omgivningar - Är du en person som trivs med en samordnande roll och arbetet med fastighetsenergi i en komplex industrimiljö? Då är rollen som Energiingenjör hos Caverion något för dig!

Vi söker en Energiingenjör till vår enhet Managed Services på AstraZeneca i Södertälje. Enheten består idag av ca 120 personer. Vi är i en tillväxtfas och arbetar intensivt med att starta upp nya projekt och räknar med att få fler. Vi jobbar gemensamt mot ett mer hållbart samhälle. Vårt arbete gör ett positivt avtryck på miljön på grund av en energiintensiv industri och tack vare en väldigt engagerad kund så utvecklas du som person otroligt fort. Arbetssättet präglas av innovativa lösningar och varje dag gör vi upptäckter som inspirerar oss själva.

Arbetsuppgifter

Som energiingenjör på Caverion får du ett självständigt och utvecklande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Arbetet innebär att driva energitekniska frågor samt egna komplexa energi- och installationsprojekt. Vidare kommer du att genomföra energianalyser, energikartläggningar och utföra utredningar av fastigheter och dess tekniska system. Du kommer ha nära kontakt med våra kunder och jobba bland annat med serviceavtal för deras fastigheter.

I rollen ingår

  • Inventera fastigheter och dess tekniska system

  • Identifiera åtgärdsförslag för att energieffektivisera och förbättra

  • Göra lösningar och handlingsplaner

  • Upprätta energisignaturer och energibalanser

  • Analys av medieanvändning och effekter

  • Besparingsberäkningar och beräkning av miljöpåverkan

Du rapporterar till Avdelningschefen för Projekt och Energi och är stationerad på AstraZenecas anläggningar i både Snäckviken och Gärtuna i Södertälje. Möjlighet till att arbeta delvis på distans finns i denna roll.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning gärna med inriktning energi. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från fastighetsdrift kopplat till energianvändning och har arbetat med komplexa tekniska installationslöningar samt styr och regler. Vidare har du erfarenhet av LCC och har arbetat mot budget.
Du behärskar både det svenska och engelska språket muntligen och skriftligt.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur https://smartcity.caverion.com/sv/

Kontakt & Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Energiingenjör till Caverion - Södertälje

Jefferson Wells