teknikjobb.se

loga

Energiingenjör

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-02-17

Ansök nu

Energiingenjör

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Fastighetsförvaltningen i Norra Skåne behöver förstärka sin drift- och energiverksamhet med en energiingenjör.

Vad ska du göra?

Som energiingenjör kommer du att arbeta med energifrågor, service samt underhåll. Du kommer att projektleda och vara sakkunnig i våra energiprojekt. Att arbeta fram förslag på energi- och miljöbesparande åtgärder ingår också.  Kontakter med projektledare, konsulter och entreprenörer i samband med våra ombyggnads- och nyproduktionsprojekt är en del i uppdraget. Du kommer ha nära kontakt med våra förvaltare och drifttekniker. Du kommer också att arbeta med fastighetsägare-, boende- och styrelsekontakter. Som energiingenjör är du rådgivande och stöttande internt som externt inför den omställning fastighetsbranschen står inför med ny teknik och uppsatta energieffektiviseringsmål.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö!  Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Vi söker dig med ingenjörsutbildning inom energi/VVS. En bred fastighetsteknisk kompetens genom relevant arbetslivserfarenhet från värme- och ventilationssystem, styr- och reglerteknik är en förutsättning för arbetet. Certifierad energiexpert är extra meriterande. Du har ett starkt eget driv i ditt arbete och tar till dig nya tekniker och lösningar som du sedan omsätter i praktisk verksamhet. Samarbetsförmåga och en professionell entreprenörsanda är andra egenskaper vi uppskattar. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Helsingborg, men du kommer ha hela MO Norra Skåne med kontor i Helsingborg, Hässleholm, Klippan och Ängelholm som geografiska arbetsområde. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. 

Din ansökan skickar du till oss via lediga tjänster. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att anställa före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 17 februari 2020. 

Vid frågor kontakta gruppchef Bettina Carlsson, 042- 18 57 60.

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Energiingenjör

Riksbyggen