teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som energianalytiker ingår du i en grupp som arbetar med utveckling av LKABs energiledningssystem, koncernövergripande energiuppföljning och energiprognoser. Arbete med att samordna och utveckla LKABs system för koldioxidövervakning enligt EUs handelssystem ES/ETS ingår också i gruppens ansvar.
LKAB använder årligen omkring 5 TWh och har planer på energieffektivisering och att minimera påverkan på klimatet. Det innebär att det är av yttersta vikt att eftersträva hög kvalitet på energi, klimat och kostnadsdata.

Dina kvalifikationer

Som person tycker du att många siffror förgyller din dag och försöker överträffa kundens förväntningar i ditt dagliga arbete. Det är ett plus om du kan se helheten och besitter en analytiskt förmåga som möjliggör identifiering av förbättringsåtgärder samt skapande av bra prognoser.

Vi söker dig som har en högskole-/universitetsexamen inom teknik eller ekonomi och det är positivt om denna examen är förenad med ett intresse för energifrågor.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.
Sök tjänsten via vår webbplats http://lkab.com/karriar senast den 17 december 2019.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För mer information om tjänsten kontakta Sektionschef Inger Bergdahl Kyrö ,
tel: 0980-727 87 mail: inger.bergdahl.kyro @lkab.com

Energianalytiker

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb