teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Empleo söker svetsare till växande företag

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Empleo söker svetsare till växande företag

Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Vår ambition är att erbjuda våra kunder kvalitetssäkrade och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser samt tillhandahålla ett brett urval av uppdrag till dig som söker en ny utmaning. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!


Empleo söker svetsare till kunder i och utanför Växjö.

För våra kunders räkning söker vi nu manuella svetsare för omgående uppdrag. Som svetsare hos våra kunder kommer du i första hand arbeta med manuell svetsning. Rollerna ställer krav på ordning och reda samt noggrannhet och goda kunskaper i ritningsläsning. 
Företagen producerar både mindre och större produkter och serier vilket innebär att du kommer att få stor variation i din arbetsdag.
Om du gillar att svetsa och vill ha variation i det du tillverkar så är detta jobbet för dig!

Din profil

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som svetsare med känsla för både kvalitet och noggrannhet. Du är flexibel i ditt sätt och du har inga problem med att arbeta självständigt.

Vi ser gärna att du har truckkort och traverskort.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta hos ett av vårt kundföretag. För rätt person blir det på sikt anställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse
Ort/Placering: Växjö med omnejd
Omfattning: Heltid / Dagtid / kväll
Lön: Enligt gällande kollektivavtal 
Ansökt senast 20221118

 

 

Dela detta jobb

logo
Empleo söker svetsare till växande företag

Empleo