teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Empleo söker hjullastarförare

Företag Empleo
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Empleo söker hjullastarförare

 

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se


Till vår kund behöver nu ersätta en kollega som är föräldraledig och söker därför en hjullastarförare.

Rollen
Arbetet består av transport till materialupplag, lastning av lastbilar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter för en lastmaskinist. Arbetsbelastningen är högre under vissa perioder och arbete på obekväm arbetstid kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd, serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Ordning och reda samt att ha ett gediget säkerhetstänk på arbetsplatsen är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och är positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden. Det är av yttersta vikt att du står bakom kundens värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.  Har du gällande kravutbildningar som Heta arbeten och HLR är det ett plus.

Ytterligare information
Anställningen är ett visstidsanställning till och med 2023-01-09 med möjlighet till förlängning.
B-körkort och förarbevis för lastmaskin är ett krav.
BE och C-körkort är meriterande.

 

Dela detta jobb

logo
Empleo söker hjullastarförare

Empleo