teknikjobb.se

Eltekniker

Vill du arbeta med en av samhällets viktigaste infrastrukturer i ett av Stockholms vackraste områden? Trivs du med ett aktivt arbete med stor variation? Vill du ingå i vårt team av glada och engagerade medarbetare? Då kanske det är dig vi söker! Lovö vattenverk producerar idag dricksvatten till cirka 700 000 människor i Stockholmsområdet

Till underhållsavdelning på Lovö vattenverk söker vi nu en kvalificerad och erfaren eltekniker som vill vara med att säkra driften och utveckla teknik för produktion av dricksvatten till Stockholms invånare och vara en del av Lovö vattenverks spännande framtid.

Som Eltekniker ingår du i underhållsgruppen som ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på anläggningens process el/automation, distributionsnät samt allmänna elinstallationer.

Arbetsuppgifter och utmaningar

  • Förebyggande och avhjälpande underhåll på el, kraft, tele samt styr och regler anläggningar i enlighet med el-delegering.

  • Självständigt och i grupp installera, konstruera, felsöka och driftsätta elinstallationer.

  • Utifrån löpande planering i underhållsystemet självständigt hämta och utföra de arbetsorder som ligger i ansvarsområdet.

  • Läsa, skapa och ändra CAD ritningar.

  • Utföra omkopplingar och planera för avbrott i ställverk.

  • Medverka i investeringsprojekt.

  • Ingå i beredskapsgruppen efter inskolning.

Förutom spännande och varierande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som friskvård, gym i huset, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och kommunikativ med kollegor, chefer och andra enheter. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer förekommer ofta. Vidare behöver du vara problemlösande och inte rädd för att ställa frågor. För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom bolaget.

Din bakgrund

Du har en teknisk utbildning inom el och elkraft på minst gymnasienivå. Dokumenterad flerårig erfarenhet från processindustri eller motsvarande inom såväl el/automation och elkraft är ett krav.

Kunskap och erfarenhet av PLC, reservkraft, UPS, ställverk och elinstallationer. EL-auktorisation AL eller högre är meriterande.

Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Att du är svensk medborgare och har B-körkort är krav för denna tjänst. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen. I tjänsten ingår beredskap enligt ett rullande schema.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna sektionschef Johan Bladh 08-52213643. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08- 522 120 00.

Din ansökan

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Eltekniker

Stockholm vatten och avfall