teknikjobb.se

Har du en lång erfarenhet inom el med inriktning tele, och vill vara med och bidra till att göra Stockholms skolor till en sund och trygg miljö? I så fall kanske du är SISAB:s nya el-specialist!

Om tjänsten

Stockholm är en kommun i tillväxt och för att möta det ökande behovet av utbildningsplatser så bygger SISAB ständigt om, till och nya förskolor/skolor i länet. SISAB är ett förvaltande fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms förskolor och skolor. Genom detta är SISAB med och påverkar miljön för våra barn och ungdomar. SISAB är värderingsstyrt och arbetar aktivt med att ha ett gemensamt synsätt och förhållningssätt; här är man affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade. Dessa värderingar synliggörs genom SISAB:s sätt att bemöta andra, sättet att agera och fatta beslut I denna roll tillhör du Projektavdelningen tillsammans med elva andra specialister. SISAB genomsyras av en hjälpsam attityd och du förväntas stötta dina kollegor, såväl inom enheten men också SISAB i stort.

I denna roll ansvarar du för hela beståndets tele-, datanätverk samt inbrotts-, brand- och utrymningslarm. Vidare svarar du för teknisk kompetens inom ditt specialistområde i företagets processer för långsiktigt sunda skol- och förskolemiljöer. Du arbetar nära el-specialist med ansvar för hiss och övrig el.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för tekniskt styrande projekteringsanvisningar inom tele- kompetensområdet och att dessa efterföljs och utvecklas.
  • Utveckla mallar och goda exempel inom sakområdet, som stöd och hjälp i bolagets projekteringsarbete.
  • Svara för utredningar och utvecklingsprojekt.
  • Vara ett internt stöd och rådgivare inom området.
  • Delta med sin specialistkompetens i ny-, till- och ombyggnadsprojekt bl.a. via samråd med anvisningsansvariga och projekterande telekonsulter.
  • Företräda SISAB externt i olika forum utifrån sitt kompetensområde.
  • Svara för omvärldsbevakning.
  • Svara för att vid behov höja kompetensnivån i företaget genom information och utbildning.
  • I förekommande fall svara för kontroller inom sitt specialistområde.
  • Ansvara för och utveckla samarbetet med projekterande telekonsulter.

Du rapporterar till Enhetschefen för Projektutveckling. SISAB erbjuder nya fina kontorslokaler i Globen, Palmfelt Center, marknadsmässig lön med pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och anslutning till kollektivavtal. Självklart får du också ett helt gäng härliga kollegor. SISAB har av Feelgood utsetts till Stockholms läns friskaste företag och siktar på att bli Sveriges friskaste företag.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har en gymnasieutbildning inom el, det är starkt meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom el och tele. Vidare har du en lång och gedigen arbetslivserfarenhet inom el och tele. Har du erfarenhet av LOU är detta meriterande. Det är också meriterande om du har arbetat som konsult med projektering.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser att du är en van kommunikatör som trivs med att möta olika människor, detta då kontaktytorna i denna roll är många. Du kommer att samarbeta mot olika interna avdelningar, externt, men också representera SISAB utåt. Du är pedagogisk och tycker om att hålla i utbildningar och presentationer. Eftersom rollen är självständig är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, har god planeringsförmåga och arbetar strukturerat.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar SISAB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten direkt hos Level. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

logga

Elspecialist, inriktning tele

Ort
Utgår

2020-07-20

Ansök nu

Dela detta jobb