teknikjobb.se

Elkrafttekniker – Stockholm

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Elkrafttekniker – Stockholm

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi har haft stor framgång i tilldelningen av nya avtal vilket innebär att vi behöver växa. Vi söker nu personer med elkraftskompetens i Stockholm, främst erfarna tekniker men även nyutexaminerade.

 

Din roll som Elkrafttekniker
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbetssätt som också ställer stora krav på att du självständigt kan lösa dina åtaganden. Arbetet är omväxlande och har ett stort tekniskt innehåll. Hos oss kommer du att vara en viktig person vid utförandet av våra kunduppdrag. Det kan innebära förebyggande underhåll i stationsmiljö. Det kan också handla om felsökning och felavhjälpning i våra kunders anläggningar. Även om- och nybyggnationer är vanligt förekommande. Arbetet sker i samarbete med en projektledare och övriga medarbetare. Då vi jobbar i kundanläggningar förekommer kundkontakt. Hos oss arbetar man alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. För rätt person finns här goda möjligheter till fortsatt personlig och teknisk utveckling.
 
Dina kvalifikationer
Du har erfarenhet och kunskap inom elkraft, statiska eller roterande omriktare/omformare, transformatorer, reläskydd, brytare och frånskiljare samt kommunikation. Har du erfarenhet från underhåll av elkraftsutrustning åt Trafikverket eller är specialist inom något område så är du extra intressant för oss. Du har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i skrift och tal. Körkort B erfordras.
Vi söker dig som trivs med frihet under ansvar och drivs av utmaningar,problemlösning och nå uppsatta mål. Du är serviceorienterad och tycker om att arbeta både på egen hand och i nära samarbete med kollegor.

 

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Jonas Gustavsson, tfn 070-655 73 46 . För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Elias Ställ, tfn 072-4529540. Elias.staell@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

 

Placeringsort: Flexibel inom Stockholm (Jordbro eller Norrviken). Hemstationering kan vara aktuellt.

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.

Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering
https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/
https://www.youtube.com/watch?v=XiMg6O19Ynw

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Elkrafttekniker – Stockholm

Vattenfall AB