teknikjobb.se

Elkrafttekniker – Sollentuna & Älvkarleby

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-13

Ansök nu

Elkrafttekniker – Sollentuna & Älvkarleby

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du ha variation, frihet under ansvar och utvecklingsmöjligheter? Har du ett eget driv och gillar att lösa problem? Då är du personen vi söker! Vi söker både erfarna och nyexaminerade.

Din roll som elkraftstekniker
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbetssätt som också ställer stora krav på att du självständigt kan lösa dina åtaganden. Arbetet är omväxlande och har ett stort tekniskt innehåll. Du kommer främst att arbeta med underhåll, felsökning, reparationer, kopplingar på ställverksapparater och beredskap. Även om- och nybyggnad av anläggningar förekommer. Arbetet sker på uppdrag av en projektledare. Anläggningarna omfattar hela spänningsintervallet 0,4-400 kV. Då vi jobbar i kundanläggningar förekommer kundkontakt. Resor och emellanåt övernattningar ingår som en naturlig del i denna tjänst. När man utför sitt arbete hos oss har man alltid säkerhet, miljö och ekonomi i sin tanke.

Dina kvalifikationer
I grunden har du en genomförd gymnasieutbildning inom el eller liknande vidareutbildningar samt en Teknisk bakgrund från elnät eller industri inom el, mekanik eller montage. Vi söker även dig som har en elutbildning i grunden och nyligen påbörjat din yrkesbana. Du har en god datorvana och B-körkort. Flytande svenska i tal och skrift krävs även för tjänsten.

Följande utbildningar/erfarenheter kan vara meriterande:
• Elkraftstekniker inom distribution -(sub)transmissionsnätet
• Jobbat i ett processbaserat arbetsflöde, där start, genomförande och avslut har tydliga gränser och systemstödda aktiviteter
• Branschspecifika utbildningar och certifikat
• Körkort BE
• Lastbilskort C

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår en del kundkontakter i jobbet.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Sebastian Malmström, tfn 072-2318279 . För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Elias Ställ, tfn 072-4529540, elias.stall@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är: Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00. Under semestertider har vi begränsad möjlighet att svara på frågor.

Placeringsort: Flexibel. Norrviken eller Älvkarleby. Hemstationering kan vara aktuellt.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

 

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Elkrafttekniker – Sollentuna & Älvkarleby

Vattenfall AB