teknikjobb.se

Elkraftstekniker - Vattenfall Services, Jordbro

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Elkraftstekniker - Vattenfall Services, Jordbro

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Din roll som Elkraftstekniker
Vill du komma till en arbetsplats där du har möjlighet att utveckla dina apparatkunskaper och där du får möjligheten att arbeta i många olika system? Då borde du söka rollen som Elkraftstekniker hos oss på Vattenfall Services. Här kommer du att arbeta med service, underhåll samt underhåll av kraftanläggningar och apparater. Anläggningarna är placerade inom Stockholms region och ägs av våra kunder. Därför anser vi att det är viktigt att du som person är tillmötesgående och har en hög grad av servicekänsla. Vi ser även att du har förmåga att göra rätt typ avvägning och kan prioritera eftersom att du kommer att arbeta i en miljö med hög spänning. I den här kommer vi att tillämpa provanställning. 

Exempel på arbetsuppgifter: 
• Service och Underhålla av brytare, frånskiljare, transformatorer, likriktarsystem med batterier
• Service och Underhålla av omriktare och omvandlare
• Service och Underhåll av stationer (byggnad, stackat, brunnar, oljegropar)
 
Dina kvalifikationer som Elkraftstekniker
Vi tror att du kommer att känna dig bekväm i rollen som Elkraftstekniker om du som person är lugn och stabil i ditt arbete eftersom att du kommer arbeta i en miljö med högspänning. Du kommer att arbeta både individuellt och tillsammans med andra. Därför ser vi det som viktigt att du kan klara av problem på egen hand men också klara av att samarbeta med andra människor. I rollen kommer du att åka runt till olika anläggningar. Därför ser vi det som nödvändigt att du har ett B-körkort. Du kommer även att arbeta på hög höjd och att det är inget som skrämmer dig utan som du snarare ser som en utmaning.

Kompetenskrav: 
• En avslutad gymnasieexamen
• Kunskaper inom elsystem
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska
• Vi ser det som meriterade ifall du har tidigare erfarenhet utav Högspänningssystem
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Larsson 073-614 20 38. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Jordbro 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. 

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 5 september 2021!
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: Vattenfallservices
Location: Jordbro

Dela detta jobb

Elkraftstekniker - Vattenfall Services, Jordbro

Vattenfall AB