teknikjobb.se

Elkraftstekniker - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Elkraftstekniker - Vattenfall Services

Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb där du bygger framtidens elnät? Har du erfarenhet av elkraftsbranschen och söker nya utmaningar? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig!

Nu rekryterar vi två Elkrafttekniker till Constructions avdelning Projektledningar Syd. Du blir stationerad på hemorten och ditt arbetsområde är i första hand norra och mellersta Skåne.

Din roll som Elkraftstekniker

Du att arbeta med om- och nybyggnation av lokalnät, 0,4-24kV, men även underhållsarbeten kan förekomma. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

Constructions huvuduppdrag inom Vattenfall Services är att driva projekt. Projekten kan löpa under några veckor upp till månader. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.

Arbetsområdet är i första hand norra och mellersta Skåne (Osby-Hässleholm-Hörby och öster därom). Hemstationering tillämpas vilket gör placeringsorten flexibel. Resor är en naturlig del av arbetet. Övernattning och eventuellt beredskapstjänstgöring kan förekomma. 

Dina kvalifikationer som Elkraftstekniker

Vi ser helst att du har några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation och elkraftsmontage, att kunna arbeta på hög höjd är ett krav. Erfarenhet av arbete som ledande montör är meriterande.

Vi ser gärna att du har en el- utbildning på lägst gymnasienivå. Har du utbildningar som till exempel ESA, Säkerhet på väg, Heta Arbeten, Hjärt- & lungräddning och AMS är det ett plus. B-körkort och goda språkkunskaper svenska är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Vi har ett arbetsklimat där vi hjälper varandra och arbetar alltid med högt säkerhetsfokus. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till egen servicebil, förmånlig pension, avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa.

Mer information Inom avdelningen tillämpas hemstationering, ange tydligt din bostadsadress i ansökan. Arbetet kan innebära återkommande tjänsteresor och övernattningar.

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Frågor

Frågor kring tjänsten: Rekryterande chef Magnus Strömblad, tfn 072-5774219. Frågor kring rekryteringsprocessen: Rekryterare Sofie Arneson sofie.arneson@vattenfall.com

Fackliga kontaktpersoner

Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se 

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Dela detta jobb

Elkraftstekniker - Vattenfall Services

Vattenfall AB