teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Elkraftsingenjör inom SCA Underhåll

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Elkraftsingenjör inom SCA Underhåll

En hållbar arbetsplats - en renare värld Trivs du i en bred roll med många olika kontakt- och samarbetsytor? Vill du jobba i ett team vars strävan är att jobba högklassigt och engagerat för att driva projekt framåt? Har du ledaregenskaper och ser dig själv i en framtida chefsroll? Vill du vara med och bidra med dina kompetenser för att effektivt nå höga resultat? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Skogsbolaget SCA hade 2020 ca 4 000 anställda och en försäljning på 18,4 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall. För mer information, besök www.sca.com

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Din nästa utmaning

SCA Underhålls Elkraftsavdelningen består i nuläget av 3 personer som har ansvaret att sköta drift och underhåll av eldistributionsanläggningarna på fabrikerna Östrand, Ortviken och Tunadal i Sundsvallsområdet. Arbetet som elkraftsingenjör täcker ett brett område med goda chanser till utveckling och variation i arbetsuppgifterna. Vidare fungerar SCA UH Elkraft som en gemensam resurs för SCA:s övriga enheter, där vi hjälper till med Elsäkerhetsfrågor, hur man driver och organiserar eldistributionsarbetet på olika siter, medverkar i projekt, har påbörjat en gemensam hantering av fjärrkontroll, mätning, övervakning, elkvalitet mm.

I den här rollen är du med i alla steg i små och stora projekt i samband med förändringar i eldistributionsanläggningarna. Det kan exempelvis vara utredningar, kalkyler, skriva förfrågan och göra upphandlingar, projektledning, konstruktionsledning av hård- och mjukvara, dokumentering, utcheckning och idrifttagning samt projektuppföljningar. Arbetet innebär löpande kontakter med såväl den interna organisationen som med externa leverantörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering inom SCA Underhåll i Sundsvall och Timrå. Du rapporterar till avdelningschef elkraft och projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskole-/civilingenjör med relevant inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och därmed även en god förståelse för helheten. Eftersom SCA UH Elkraft uppbär Innehavaransvaret på SCA:s enheter i Sundsvallsområdet så är det en fördel är om du är van att dokumentera arbetssätt och organisationer så att vi kan uppfylla kraven som Elsäkerhetsverket ställer på oss i rollen som innehavare, arbetsgivare och elinstallatörer.

Då arbetet sker i nära samverkan med många andra ingenjörer och tekniska specialister från olika discipliner så är det också viktigt att du har förmåga att skapa goda relationer. Dina personliga egenskaper är viktiga och du bidrar till ett gott arbetsklimat genom samarbete med andra och genom att prestigelöst dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är drivande och har god förmåga att leda och samordna i projekt. Som person är du positiv, anpassningsbar och har en analytisk sida.

Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. För att passa i rollen gillar du att samarbeta och är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Karin Frisendahl, 070-3774546, karin.frisendahl@jeffersonwells.se eller Alf Eriksson, avdelningschef elkraft och Projekt El/Automation, alf.e.eriksson@sca.com.

Din ansökan vill vi ha senast den 21 augusti.

Dela detta jobb

logo
Elkraftsingenjör inom SCA Underhåll

Jefferson Wells