teknikjobb.se

Elkraftingenjör

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Elkraftingenjör

Vi utökar inom området Energy och söker dig som brinner för detta område!

Vi erbjuder

Till vårt kontor i Luleå söker vi nu dig som vill ha ett varierande arbete mot våra beställare som innefattar nätägare, distributionsföretag, entreprenörer och industrin.

Vi hjälper våra kunder med utredning, förstudier, framtagning av tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag, anbudsutvärdering, upphandling, projektering, projektsamordning, konstruktion, provning, idrifttagning, kontroll och besiktning.

Vi söker

Vi tror att du är utbildad högskole-, gymnasieingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Tidigare erfarenhet från konsult- eller entreprenadbranschen är meriterande.

Du kan inte allt men är erfaren på vissa delar av det som våra kunder efterfrågar och har minst 5 års relevant erfarenhet. B-körkort samt erfarenhet från ESA och gällande normer och föreskrifter är ett krav. Du är en person med väl utvecklad social kompetens som tycker mötet med andra människor är både en utmaning och stimulans. Du vill ha roligt på jobbet där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor.

Det lilla extra

Vi tycker det är självklart att du lockas av och kan stå för Rejlers värdeord: Passionate – Empowered – Healthy

Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Lennart Wikman

Gruppchef Energy
lennart.wikman@rejlers.se
+46 766 77 72 31

Dela detta jobb

Elkraftingenjör

Rejlers Sverige AB