teknikjobb.se

ELKONSTRUKTÖR TILL VARIERANDE UPPDRAG HOS COMBITECH

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-05-17

Ansök nu

ELKONSTRUKTÖR TILL VARIERANDE UPPDRAG HOS COMBITECH

Vill du få chansen att jobba i spännande uppdrag inom elkonstruktion hos ett nordiskt konsultbolag? Combitech fortsätter vår expansion i regionen och har därför behov av att utöka vårt team med fler elkonstruktörer till Karlskoga och Örebro.Trivs du med utmanande och varierande arbetsuppgifter? Då är det här jobbet för dig! Vänta inte med att söka – tjänsten tillsätts löpande!

DIN ROLL SOM ELKONSTRUKTÖR

Våra kunder finns främst lokalt inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin vilket innebär att du som konsult hos oss får möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar.

Som elkonstruktör ges du möjlighet att följa hela utvecklingskedjan, från idé till färdig produkt. Dina arbetsuppgifter kan består av både nykonstruktion samt förbättringar av befintliga elsystem. Ingen dag är den andra lik hos oss och variationen på arbetsuppgifter är stor då vi arbetar i flera olika projekt med olika produkter samtidigt.

Hos Combitech är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi tror att du som söker är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du har en positiv inställning till ditt arbete och dina kollegor och är ödmjuk inför nya utmaningar. Vi tror att du redan idag är en uppskattad kollega som smittar andra med ditt engagemang och tycker att det är viktigt att trivas på jobbet.

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande inom el. Vi söker dig som redan har några års arbetslivserfarenhet av att ta fram konstruktionsunderlag och kretsscheman för tillverkning av kablage, fordonsel och/eller annan elkonstruktion såsom för maskin eller anläggning. Du har verkat eller verkar i en roll som elsystemkonstruktör och arbetar med integration och systemarbete inom el. Du har stor vana att självständigt konstruera lösningar inom el. Vi ser gärna att du har erfarenhet av konstruktionsverktyg såsom Cadett Elsa, Autocad Electrical, elMaster, Elprocad eller liknande. Meriterande är om du har erfarenhet från EMC.

Tidigare erfarenhet av arbete inom verkstads-, telekom-, fordons- och försvarsindustrin är meriterande men inget krav. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort B.
Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

ELKONSTRUKTÖR TILL VARIERANDE UPPDRAG HOS COMBITECH

Combitech AB