teknikjobb.se

Elkonstruktör till AFRY

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Elkonstruktör till AFRY

Här ges du som elkonstruktör möjligheten till spännande och utmanande arbetsuppgifter i varierande projekt hos olika typer av kunder. Du erbjuds utöver det en bonusfamilj på 13 personer och en arbetsplats som verkligen värnar om sammanhållning och god stämning bland arbetskamrater. Välkommen till AFRY!

Om tjänsten

I den här rollen välkomnas du till AFRY och sektionen för El/Automation och Industrial Digitalization 4.0 där man är specialister inom el, automation och digitalisering. Hos AFRY ges du möjligheten att kunna prova på att arbeta hos flera av de stora företagen i industribranschen och samla kompetens i många olika projekt, stora som små. Vilka projekt du arbetar i beror givetvis på din bakgrund och kompetens.

Du får, utöver inspirerande arbetsuppgifter med stort ansvar, 13 stycken trevliga kollegor i olika roller. Både programmerare, projektledare och elkonstruktörer i olika åldrar, med bred kompetens och bakgrund. Medarbetarna kallar sig själva för bonusfamilj vilket skvallrar om ett mycket trevligt arbetsklimat! AFRY lägger dessutom mycket fokus och vikt vid en rolig arbetsplats med god gemenskap. Minst en gång i månaden har de aktivitetskvällar med allt från spel och mat till padel eller ridning tillsammans. Detta är mycket populärt och av dryga 100 personer på kontoret är det alltid 50-75 personer som deltar på dessa kvällar.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan bl.a. innebära konstruktionsarbete som konstruktion av apparatskåp eller uppgraderingar i befintliga system - till nybyggnationer och uppförande av helt nya system. Är du mer junior kommer du inledningsvis främst att få arbeta mer med omritningar/enklare omkonstruktion. Du kommer även arbeta med idrifttagning, systembeskrivningar och/eller projektledning inom el beroende på intresse och erfarenhet.

AFRYs projekt och uppdrag återfinns inom Örebro Län där de framförallt är verksamma inom tillverkningsindustri samt försvarsindustri. Projekten kan utföras både i AFRY:s regi eller direkt i deras kunders verksamheter och du kommer bli en del av ett lag som arbetar från idéstadie till avslutat projekt och färdig anläggning.

Vi söker dig som

 • Eftergymnasial utbildning inom relevant teknikområde

 • Arbetslivserfarenhet från att arbeta som elkonstruktör

 • Goda kunskaper i något av CAD-verktygen, gärna AutoCad Electrical, Eplan och/eller ElproCad men det är inget krav

 • B-körkort då resor ingår i tjänsten

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då detta förekommer hos våra kunder

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av industrin

 • Kunskap inom kabeldimensioneringar

Som person besitter du följande egenskaper:

 • Serviceminded

 • Personlig mognad

 • Relationsskapande

 • Orädd

Övrig information

 • Start: Enligt ö.k. under våren

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Örebro

AFRY värnar om sina medarbetare och deras vardag. Det är trots allt medarbetarna med sin kreativitet och kompetens som gör dem till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser för Ingengörer. De ger därför stor frihet under ansvar och en flexibilitet för att hämta, lämna, träna handla eller vad som behövs för att få vardagen att gå ihop.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AFRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. De hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

AFRY är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Dela detta jobb

Elkonstruktör till AFRY

Academic Work